Nechte vyškolit své Microsoft specialisty zdarma

Staráte se o vzdělávání zaměstnanců u vás ve firmě? Máte omezený školící rozpočet a nevíte jak všechny IT kurzy zaplatit? Nechte si vyškolit Microsoft specialisty zdarma.

Martina Dubcová, Hewlett Packard Enterprise

Společnost Microsoft si plně uvědomuje, že vzdělávání na jejich produkty je důležité. Proto nabízí v rámci  licenční smlouvy “Software Assurance” tzv. Software Assurance Training Vouchery (SATV).

Počet školících poukazů je závislý na počtu licencí na software Microsoft Office nebo Windows. Licenční program Software Assurance má většina zákazníků Microsoft. Ne všichni však využívají benefity, které smlouva přináší. Někteří o výhodách smlouvy ani nevědí.

Zjistěte si u vašeho IT oddělení kolik SATV obsahuje vaše smlouva. Tímto benefitem získáte vstup na oficiální kurzy Microsoft a neutratíte ani korunu z vašeho školícího rozpočtu. SA Training Vouchery můžete použít pouze u některého Learning Partnera Microsoftu.

Výhodou SATV je, že vaši zaměstnanci získají technické znalosti v oblasti Microsoft. Své znalosti si upevní při mnoha labech, které jsou součástí kurzů. Získají oficiální Microsoft školící materiály, které vytváří Microsoft odborníci tak, aby pomohli vašim zaměstnancům implementovat, spravovat a starat se o software Microsoftu co nejefektivněji. A to vše zdarma.

Zaujala vás možnost vyškolení IT specialistů zdarma? Chcete vědět, zda i vaše společnost má nárok na SA Training Vouchery? Spojte se s IT ředitelem, který má přístup na Microsoft portal nebo vám poradí osobu, která se o Microsoft licence stará. Projděte s ním 4 kroky uvedené níže a zjistěte, kolik můžete ve vašem rozpočtu ušetřit.

4 kroky k čerpání SATV

  1. Ověřte dostupnost SATV: Zákazníci obdrží několik dní školení na základě množství licencí Microsoft Office a/nebo Windows softwaru, které jsou zahrnuty v programu Software Assurance. Chcete-li získat co nejpřesnější informace o výhodách, navštivte centrum služeb pro poskytování licencí Volume Licensing Service Center (VLSC).

  2. Aktivace: Správce výhod přejde na webové stránky společnosti Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC) a přihlásí se pod svým Microsoft Accountem (dříve Windows Live ID). Na stránce Benefit summary klikněte na Training Vouchers. Na další stránce klikněte na možnost Activate benefits. SA Training Vouchers musí být aktivovány pouze jednou a na přesný počet tréninkových dní  kurzu.

  3. Vytvoření SATV a přiřazení: Po aktivaci výhody můžete zaměstnancům vytvářet a přidělovat SA Training vouchery zadáním jména zaměstnance, firemní e-mailové adresy a počtu dní kurzu. Po vytvoření a přidělení SA Training voucheru má zaměstnanec k dispozici poukázku platnou 180 dní. Systém emailem zašle kód na pracovní e-mailovou adresu, kterou jste zadali.

  4. Registrace na školení: Zájemce o školení si vybere termín kurzu u Microsoft Learning Partnera. Pro naplánování kurzu musí zaměstnanec poskytnout vzdělávacímu partnerovi podrobnosti o SA Training voucherech, které se nacházejí v e-mailu s potvrzením.

Nenechte své výhody zmizet

Každá licenční smlouva je uzavřena na konkrétní dobu. Tím je omezeno i čerpání školících poukazů. Jakmile vygenerujete daný poukaz, je jeho platnost 180 dnů. Tzn. máte 180 dnů na absolvování kurzu dle svého výběru.