OKsystem nabízí autorizovaná školení Cisco s 50% slevou

Společnost OKsystem nabízí autorizovaná školení Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 a 2 s 50% slevou. Od listopadu 2010 OKsystem připravuje novinku v nabídce všech Cisco školení, která má ve svém portfoliu - všechna Cisco školení budou nabízena se slevou 50 %. Sleva již je zahrnuta v ceníkových cenách na webu www.oksystem.cz.

OKsystem je teprve druhým školicím střediskem v České republice, které nabízí autorizovaná školení Cisco zaměřená například na oblast budování sítí, jejich správu a optimalizaci nebo zajištění síťové bezpečnosti. Školení jsou realizovaná v moderně vybavených školicích prostorách OKsystemu pod odborným vedením profesionálních školitelů, v českém nebo i anglickém jazyce. OKsystem, stejně jako v ostatních případech, nabízí výhradně autorizovaná školení založená na oficiální školicí dokumentaci. Absolventi kurzů mohou na stejné adrese složit i certifikační testy.

OKsystem je česká softwarová společnost, která působí na trhu v oboru informačních technologií od roku 1990. Dodává software, technologie a poskytuje komplexní služby.