Partnerství České asociace koučů a EduCity

Vzdělávacím portál www.EduCity.cz uzavřel partnerství s Českou asociací koučů (ČAKO). Od ledna 2010 tak budou vzájemně podporovat své aktivity v oblasti vzdělávání a rozvoje.

EduCity je například mediálním partnerem 2. Mezinárodního setkání koučů, které proběhne ve dnech 3. - 4. února 2010 v Praze. Klíčovými tématy konference budou nové trendy v koučování, verifikace výsledků, koučování týmů a seberozvoj kouče. Vystoupí přední koučové z České republiky i zahraničí.

Česká asociace koučů působí v České republice oficiálně od roku 2004 a je nezávislou a neziskovou organizací. Mezi hlavní aktivity ČAKO patří zajišťování kvality a profesionality koučů na českém trhu, nastavení etických standardů koučování, propagace koučování jako rozvojového nástroje a podpora profesionálního vzdělávání koučů – vzájemné supervize a výměny zkušeností

EduCity.cz je od roku 2003 největším portálem v České a Slovenské republice s nabídkou 47 tisíc školení, kurzů a poradenství od více než 3 tisíc dodavatelů vzdělávání. Pro výběr kurzů používá EduCity i řada významných firem, jako je Telefónica O2, Česká spořitelna, ČSOB, Česká rafinérská, Astra Zeneca nebo Státní fond životního prostředí.

Zdroj: EduCity - největší portál s nabídkou vzdělávání a poradenství v České republice
Zobrazit přehled článků ze zdroje EduCity