První pomoc + teambuilding = dvě HR mouchy jednou ranou

Už jste byli na paintballu a spali ve vigvamu, zkoušeli kurz pečení kváskového chleba i jste navštívili se sklenkou v ruce moravská vinařství. Říkáte si, co by mohlo být dalším teambuildingem ve vaší firmě? A co takhle zkusit teambuilding s přidanou hodnotou – výukou první pomoci? Bylo by hezké říct si, že máte firmu plnou hrdinů, kteří ve správný čas vystoupí z davu a zachrání lidský život, že?

První pomoc

Už 7 let je nám v PrPom jasné, že ideální pro HR je zabít dvě mouchy jednou ranou. My na to máme “plácačku”: když se učí první pomoc správně, je to vždycky teambuilding a nejde to jinak! Proto pořádáme zážitkové kurzy první pomoci.

Pro zaměstnance i zaměstnavatele mají takové kurzy několik výhod: zlepšení komunikace v týmu, zlepšení vztahů na pracovišti, obecná připravenost poskytnout první pomoc nebo třeba zvyšování CSR firmy. A proč jsme se vlastně rozhodli pro zážitkovou formu výuky?

Abyste byli dobře připravení na poskytování první pomoci, potřebujete se nejprve naučit poznat vlastní strach a stres, který se v takových chvílích objeví. Jedině díky takovému zážitku můžete naostro zachovat klidnou hlavu a poskytnout kvalitní a správnou první pomoc.

Je to stejné jako s řidičským průkazem. Než ho získáte, musíte absolvovat několik hodin kondičních jízd. Nikdo by přeci nechtěl na silnici potkat řidiče bez praxe. A stejné to je i s první pomocí - chce to cvičit, cvičit, cvičit.

A ptáte se, co to znamená, učit první pomoc zážitkem? To jsme rádi! Přijďte si pro jasnou, zábavnou a užitečnou odpověď na jednu z našich Ukázek výuky první pomoci zážitkem. Díky krátké návštěvě u nás v Impact HUBu v Praze na Smíchově se úplně od podlahy změní způsob, jak učíte ve firmě první pomoc.

Navíc dojde k úspoře peněz a času na tyto aktivity. Nevěříte? Skvělé! Těšíme se na vás. Termíny našich ukázek jsou: 21. března (zde budou i zástupci médií), 3. dubna a 15. května, vždy od 9.00 v Impact HUB Praha. Z každé firmy rádi přivítáme až dva zástupce. Jen se nám prosím přihlaste na následujícím odkazu, abychom věděli, na koho se těšit.

P. S. Jak vypadají naše modelové situace během kurzů se můžete podívat ve fotogalerii nebo na videu níže.