Seznamte se s normou ISO 9001 prakticky prostřednictvím výukových videí

Společnost TÜV SÜD Czech představuje nová výuková videa, která vám pomohou se zorientovat v normě ISO 9001:2015. Firma je důvěryhodným partnerem v otázkách řešení bezpečnosti, zabezpečení a udržitelnosti. Již 150 let přináší partnerům a zákazníkům přidanou hodnotu prostřednictvím komplexního portfolia testování, certifikačních, auditorských a znalostních služeb.

TÜV SÜD.

Seznamte se s detaily normy ISO 9001:2015 prostřednictvím krátkých vzdělávacích videí na konkrétní témata. Jednotlivé výukové spoty často navazují na otázky, které může při auditu použít auditor. 

PROČ SE NA VIDEA PODÍVAT

  • Praktický výklad jednotlivých požadavků
  • Příklady auditních otázek
  • Informace k požadované dokumentaci
  • Krátké spoty na dané téma – možnost vybrat si právě to, co nás zajímá. Není potřeba procházet postupně všechna témata
  • Efektivní způsob školení díky grafickému zpracování
  • Lze využít pro přípravu ke zkoušce interního auditora

CÍL VIDEÍ

Vysvětlit požadavky a klíčové charakteristiky normy ISO 9001, poskytnout podporu uživatelům při zavádění normy ISO 9001 do praxe a seznámit se s ní.

Komu jsou videa určena: podnikatelům, konzultantům a všem, kteří plánují zavést, certifikovat a věnovat se řízení kvality podle ISO 9001 + všem, kteří se zajímají o normu ISO 9001.

ISO 9001 v praxi: Principy Quality Managementu

ISO 9001 v praxi: Myšlení založené na riziku

ISO 9001 v praxi: Dokumentované informace

Kontaktní osobou pro další informace v oblasti vzdělávacích programů TÜV SÜD Czech s.r.o. je Dana Bruncková: dana.brunckova@tuvsud.com