Soutěžte o vstupenky na veletrh LEARNTEC 2020

Digitální učební média zaznamenávají růst a v posledních letech vstoupila i do mnoha nových oborů - ať už ve školách, na univerzitách, ve veřejných institucích, nebo i v podnicích. Jsou nedílnou součástí integrovaných konceptů školení. Stále více lidí používá digitální média k dalšímu vzdělávání, zlepšení svých dovedností nebo získaní nových vědomostí. LEARNTEC doprovází tento vývoj digitální kultury vzdělávání po více než dvě desetiletí.

learntec 2020

Veletržní společnost Karlsruher Messe- und Kongress GmbH pořádá ve dnech od 28. do 30. ledna 2020 LEARNTEC již po dvacáté osmé. S více než 7500 odborných návštěvníků a účastníků konference je LEARNTEC předním veletrhem pro digitální vzdělávání v Evropě. Pokud sháníte ideální výukový software nebo dodavatele vzdělávacích nástrojů na míru, rádi byste navázali nové obchodní kontakty, či se chcete informovat o aktuálním vývoji ve vzdělávací branži, pak je pro Vás LEARNTEC tím pravým místem – setkávají se zde totiž nejvýznamnější dodavatelé e-learningových řešení a profesního vzdělávání. Na Vaši návštěvu se těší více než 250 vystavovatelů.

Na kongresu vystoupí vysoce kvalifikovaní mezinárodní referenti z hospodářství a vědy s cílem diskutovat aktuální témata a nabídnout jejich řešení. LEARNTEC kongres je jedinou akcí v německy mluvících zemích, která přináší pohled do budoucnosti trhu digitálního vzdělávání, představuje úspěšně realizované vzdělávací projekty a spojuje je s nabídkami vystavovatelů na veletrhu.

Bližší informace o veletrhu LEARNTEC naleznete na www.learntec.de nebo na webových stránkách oficiálního zastoupení veletržní společnosti Karlsruhe Messe v České republice www.naveletrh.cz.

Připravili jsme pro naše čtenáře soutěž o deset volných vstupenek na LEARNTEC 2020.

Soutěž probíhala do 10. ledna 2020. Vylosovaní výherci obdrží volnou vstupenku na veletrh.

Odpověď a další informace o veletrhu najdete na https://www.learntec.de/de/learntec/die-fachmesse/daten-und-fakten/