Stáhněte si zdarma e-book „Praktické benefity Microsoft certifikace“

e-book Praktické benefity Microsoft certifikace od New Horizons

Stejně jako pro piloty, lékaře či právníky je také pro IT pracovníky certifikace důležitým dokladem a potvrzením jejich dovedností.

Jakou hodnotu může mít certifikace od společnosti Microsoft pro jednotlivce i společnost?

Podle studie výzkumné agentury IDC zaznamenaly společnosti s certifikovanými Microsoft profesionály například kratší trvání výpadků serverů a vyšší produktivitu v poskytování služeb helpdesku. Ve výsledku to společnosti přináší hodnotu přesahující všechny její přímé a nepřímé náklady na certifikaci těchto pracovníků.

Jiné IT studie dokonce uvádějí, že zaměstnanci s certifikacemi od Microsoftu se cítí být sebejistější a produktivnější. Jsou profesionálně vyškoleni pro vytváření bezpečnějších a efektivnějších řešení, a díky tomu umějí také lépe využívat technologie pro podnikání firmy – šetří čas a eliminují riziko.

Chcete zjistit více o tom, jak může Microsoft certifikace pomoci zvýšit úroveň vašich IT profesionálů, zlepšit provoz IT oddělení, zvýšit návratnost investic, a získat tak celkovou konkurenční výhodu? Zajímají vás informace týkající se nových certifikací Microsoft po září 2016?

Stáhněte si 18stránkový e-book „Praktické benefity Microsoft certifikace“

E-book připravila společnost New Horizons, která je největší learning partner společnosti Microsoft s více než 40 % všech autorizovaných Microsoft technických školení na světě.

New Horizons Praha je součástí největší nezávislé počítačové školy na světě s názvem New Horizons Computer Learning Centers, USA a je předním světovým poskytovatelem profesionálních školení pro IT obory, desktopové aplikace, řízení projektů a obchodní dovednosti.

Oslavujte 35. výročí New Horizons a vyhrajte zdarma kurz

Vyhrajte zdarma kurz v jednom ze šesti famózních tréningových center New Horizons na světě. Stačí se přihlásit do 30. 6. 2017 a vyplnit platné kontaktní údaje.

Zjistěte více podrobností.