Ušetřete na nákupu vzdělávání přes internet

Ilustrační snímek

Nabídnout levnější alternativu personalistům, kteří vyhledávají vzdělávací akce pro své zaměstnance - to je cíl nového portálu, který vstoupil na český internet. Portál slevokurzy.cz nabízí nejrůznější kurzy od počítačových či rozvoje měkkých dovedností až po velmi aktuální školení k problematice nového zákoníku práce. Nechybí ani nabídka realizace kurzů na míru a aktuální konference zaměřené na oblast HR. Ceny kurzů jsou výrazně nižší, než nabízejí přímo dodavatelé vzdělávání.

Možná jste si sami někdy chtěli zakoupit zajímavou vzdělávací akci, konferenci či seminář pro vás či vaše zaměstnance, ale cena vás odradila. Náš portál se vám v této oblasti snaží pomoci. Najdete zde nabídku veřejných školení, kurzů a konferencí i slevy na firemní vzdělávací a poradenské služby. Vše se slevou 5 až 70 %,“ říká vedoucí projektu Slevokurzy Michal Kankrlík. A dodává, že i když je portál primárně určen pro personalisty, využívat jej mohou i jednotlivci z řad veřejnosti.

Princip objednávání kurzů je stejný jako u ostatních slevových portálů. Po vyplnění objednávkového formuláře a úhradě faktury obdržíte vou­cher s kódem akce, který uplatníte u dodavatele kurzu. Vouchery jsou přenosné, a proto je můžete věnovat i vašim zaměstnancům a dalším osobám. Pokud na portálu nenajdete kurz, který vás zajímá, můžete zadat poptávku zdarma.

-kk-