Vyhrajte jeden semestr kurzu angličtiny nebo němčiny pro veřejnost

Jazyková škola Polyglot je již přes 25 let profesionálním dodavatelem jazykového vzdělávání. Jedná se o zavedenou firmu ve stoprocentním vlastnictví českých majitelů. Ve spolupráci s HR News si pro vás tato jazyková připravila soutěž o kurz angličtiny nebo němčiny.

Ilustrační snímek

Polyglot je etablovaným hráčem na trhu s jazykovou výukou, která se od svého vzniku v roce 1990 kromě firemních a individuálním kurzů specializuje i na jazykové kurzy pro veřejnost. Tyto kurzy probíhají na všech úrovních pokročilosti – od úplných začátečníků (úroveň A1) až po vysoce pokročilé (úroveň C1). Kromě kurzů obecného jazyka nabízí na svých pobočkách v 7 regionech i konverzační kurzy s rodilými mluvčími a přípravné kurzy na jazykové zkoušky: Polyglot má exkluzivní zastoupení pro mezinárodní zkoušky Pearson PTE.

Lektory do kurzů pro veřejnost si pečlivě vybíráme. Mimo to, že jsou erudovanými profesionály, kteří mají jazyk v malíčku, jsou naši lektoři trénováni na to, aby dokázali v kurzu navodit příjemnou pracovní atmosféru, která vás bude motivovat. Pokrok studentů je pro naše lektory alfou a omegou jejich práce. Co vás v jazykových kurzech nejvíce baví – no přece to, že vidíte, jak se zlepšujete,“ říká s úsměvem metodička Polyglotu Hana Urbanová.

Soutěž o jeden semestr kurzu angličtiny nebo němčiny pro veřejnost - 2 osoby zdarma

Zodpovězte správně tuto jednoduchou otázku a zúčastněte se soutěže o kurz angličtiny nebo němčiny dle vašich preferencí ve vámi zvoleném městě. Nápovědu naleznete na webových stránkách www.polyglot.cz.

Soutěžit bylo možné do 19. 2. 2016.

Otázka: Kolik týdnů trvá semestrální kurz pro veřejnost v Jazykové škole Polyglot?

Správná odpověď byla: 18 týdnů

Výherkyní se stala paní Michaela V. ze společnosti StringData. Gratulujeme!