Vyhrajte vstupenku na událost podzimu ve firemním vzdělávání: Training & Development Forum

Jaké jsou trendy a inspirace pro rozvoj zaměstnanců? Lze navázat vzdělávací aktivity na konkrétní byznys výsledky? Jak nastavit funkční strategii vzdělávání? Je Linkedin efektivním nástrojem pro HR nebo jde umělou bublinu? Jaké jsou současné požadavky na firemní vzdělávání?

O těchto a dalších otázkách se bude diskutovat na největší události letošního podzimu pro všechny profesionály z oboru firemního vzdělávání a HR Training & Development Forum 2014, které se koná 22. října v Paspově sále v Praze.

V rámci fóra můžete očekávat odborné fundované přednášky, otevřené diskuze, značný prostor pro neformální setkávání i ICF koučovací zónu s licencovanými kouči. Odborné přednášky povedou opravdu ti nejpovolanější s praktickými případovými studiemi.

O vazbě vzdělávacích aktivit na byznys výsledky bude hovořit paní Alena Kozáková ze společnosti Iveco Czech Republic. Jeden z největších odborníků na sociální sítě a konkrétně Linkedin, pan Martin Grau z České spořitelny, vystoupí s konkrétní studií o efektivní práci se sociálními sítěmi. Paní Markéta Králová ze společnosti Bohemia Sekt společně s Petrou Symonovou z Karlovarských minerální vod ukáží své zkušenosti s nastavováním a implementací vzdělávacích strategií. Zajímavý pohled na oblast dalšího směřování firemního vzdělávání nabídne paní Alice Chamrádová, která v současnosti působí jako HR Director společnosti Nutricia v Rusku.

Během programu vystoupí mnoho dalších zajímavých osobností, jako například paní Libuše Ďurišová, přední odbornice na historii vzdělávacích systémů společnosti Baťa, pan František Mika, jeden z největších odborníků na oblast firemního vzdělávání, pan Tomáš Vokáč, profesionál v oblasti nastavování efektivních procesů v jazykovém firemním vzdělávání či paní Pavla Žákovská, presidentka ICF Czech Republic, PCC koučka, která se více jak 20 let věnuje oblasti vzdělávání dospělých.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na ICF koučovací zónu, kde budete mít možnost projít svým individuálním koučovacím sezením pod vedením profesionálních koučů s ACC či PCC licencí.

Oficiální program nenuceně přejde do neformální diskuze s mentálním koučem vrcholových sportovců, panem Jiřím Kastnerem a jeho svěřenci, na téma „be the best“ – je možné srovnávat vrcholový sport s byznysem?

Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Přihlašte se ještě dnes za cenu 6 900 Kč. Více informací naleznete na webu akce www.trainingforum.cz.

 

Soutěž o volný vstup na konferenci

Odpovězte do 10. října na jednoduchou otázku a vyhrajte volnou vstupenku na Training & Development Forum 2014, které se koná 22. října v Praze.
 
Litujeme, ale soutěž již byla ukončena. Výherkyní je paní Zuzana K. ze společnosti Nutricia Deva a.s.. Gratulujeme!
 

Články v sérii

Aktuální

Vyhrajte vstupenku na událost podzimu ve firemním vzdělávání: Training & Development Forum

Aktuální

Máme potenciál? Máme potenciál!