Využijte léta! Zlepšete svou angličtinu díky intenzivním jazykovým kurzům v LITE

Zvyšte svou hodnotu na trhu práce v nejisté době. Zapracujte během léta na svých mezerách ve znalosti angličtiny. Díky speciálnímu výukovému programu jazykové školy LITE uděláte za 1-2 týdny takový pokrok v jazyce jako jiní za celé měsíce nebo i roky. Ověřeno!

Jazyková škola LITE získala již počtvrté ocenění Czech Superbrands, které je založeno na rozsáhlém průzkumu spokojenosti mezi spotřebiteli. Její krátké intenzivní letní kurzy angličtiny patří mezi nejžádanější služby. Proč tomu tak je?  

  • Na kurzu mluvíte až 80 % času. V jediném týdnu namluvíte anglicky až 44 hodin!
  • Gramatiku ihned převádíte do praxe. Pomocí metody tzv. modelových vět se i pokročilá gramatika stává hračkou.
  • Čekají vás témata do života i pracovního prostředí. Získáte širší, a hlavně aktivní slovní zásobu a frazeologii.
  • Vyzkoušíte si nácvik reálných situací ze života či speciální drily k uvolnění komunikace a lepší výslovnosti.
  • Zažijete přátelskou a velmi motivující atmosféru pod vedením profesionálních lektorů LITE.
  • Vaše jistota v komunikaci se zvýší až o 100 %! 

Letní kurzy jsou týdenní nebo čtrnáctidenní. Studovat můžete dopoledne, odpoledne nebo klidně celý den. Nejoblíbenějším formátem je Anglický týden v Praze – intenzivní týdenní celodenní kurz jazyka, který vaši znalost posune na výrazně vyšší úroveň. Před výběrem kurzu vám nejprve pomůžeme určit vaši aktuální úroveň jazyka, abyste si byli jisti, že patříte do správné skupiny. Zjistěte více informací:

Termíny letních kurzů 2020

Získejte do 30. června 2020 akční slevu na letní intenzivní kurz nebo podzimní kurzy v LITE Praha!

Vyzkoušejte si metodu LITE a navštivte ukázkovou hodinu zdarma:

Ukázková hodina zdarma

Jak intenzivní kurzy angličtiny hodnotí absolventi?

„Vážená školo LITE, pro mě to byl velmi náročný týden, který mě posunul neuvěřitelně dopředu a konečně jsem pochopil některé časy a gramatiku. Kombinace výuky gramatiky a následné trénování mi velmi vyhovuje. Také možnost si nechat vysvětlit gramatiku v češtině je super. Díky lektorce Míše za trpělivost, za opravu chyb. :-)“  (Vladimír Marval, manager, Komerční banka)

„Řekla bych, že to byl můj nejlepší kurz angličtiny, jaký jsem kdy absolvovala. Gramatiku, kterou se učím už léta, jsem konečně důkladně pochopila a tím, že jsme vše dostatečně procvičovali, si ji i pamatuji. Změnilo to i celý můj pohled na učení jazyka, půjdu na to od nynějška úplně jinak, hravější formou. Budu-li mít možnost příští léto, určitě bych ráda v LITE pokračovala. Sešla se nás výborná parta zajímavých lidí a doufám, že se s některými z nich ještě setkám. Moc jazykové škole děkuji za tuto příležitost a úžasný týden, na který budu dlouho vzpomínat. Kdyby byla možnost ohodnotit počtem hvězdiček, za mne maximální počet. LITE bych určitě doporučila svým známým.“ Daniela Filípková, specialista Trade finance, Česká spořitelna, a.s.

 „LITE mi byla doporučena, prý se přestanu bát mluvit a lektoři mi všechno natlačí do hlavy, ať budu chtít nebo nebudu. Po dvou týdnech intenzivního kurzu mohu s radostí zhodnotit, že se tak stalo :). Metoda výuky mi neskutečně sedla, lektor Honza Krátký byl skvělý, celkově jsem spokojená, našla jsem zde to, co jsem očekávala a vlastně i mnohem víc. Určitě uvažuji o tom, že budu v LITE pokračovat a doporučím školu i mezi přáteli.“ Eva Korecká, realitní makléřka, RE/MAX Home

Zdokonalte se v angličtině. Přihlaste se na letní intenzivní jazykový kurz v LITE.

Czech Superbrands, LITE