Vzdělávací portály EduCity.cz a Školení.cz uzavřely alianční partnerství

Největší portál s nabídkou vzdělávání v České republice www.educity.cz rozšířil od 1. června 2010 svůj podíl na trhu s inzercí vzdělávání prostřednictvím aliance s portálem www.skoleni.cz.

Aliance umožňuje vzdělávacím a poradenským společnostem oslovit měsíčně kolem 100 tisíc firemních i privátních uživatelů, kteří hledají školení, kurzy a poradenství na EduCity.cz a Školení.cz. Mohou se tak i lépe prosadit ve vyhledávačích jako je Google, Seznam a další.

„Dodavatelské firmy a školy díky alianci EduCity.cz a Školení.cz oslovují největší skupinu potenciálních klientů, kteří aktivně hledají školení a kurzy na internetu a to za velmi příznivou cenu. Navíc klienti aliance získávají jednotné uživatelské rozhraní, jednoho obchodníka pro všechny služby aliance a konzultace týkající se internetového marketingu zdarma,“ vysvětluje projektový ředitel EduCity Luboš Harant.

EduCity.cz je od roku 2003 největším portálem v ČR s nabídkou 37 tisíc školení, kurzů a poradenství od více než 3 tisíc dodavatelů vzdělávání. Mezi jeho klienty patří společnosti jako Telefónica O2, Česká spořitelna, ČSOB, Státní fond životního prostředí a další. Provozuje jej česká společnost Ivitera a.s.

Školení.cz je jeden z prvních portálů s nabídkou vzdělávání dospělých, který více než 10 let úspěšně provozuje česká společnost Softech s.r.o.

Zdroj: EduCity - největší portál s nabídkou vzdělávání a poradenství v České republice
Zobrazit přehled článků ze zdroje EduCity