Zažijte sílu profesionálního koučování

Stává se stále populárnější metodou, jak lidem pomoci dosáhnout svých cílů a plně rozvinout jejich potenciál.  V zahraničí je koučování již dlouhou dobu plně vnímáno jako silný nástroj v oblasti řízení lidských zdrojů a rozvoje zaměstnanců. Firmy a HR manažeři využívají koučování k podpoře rozvoje a růstu zaměstnanců, jejich dlouhodobé motivaci a větší angažovanosti, k posílení týmové spolupráce a zlepšení výkonnosti a produktivity, což může přinést větší hodnotu pro organizaci samotnou. V neposlední řadě je koučování vnímáno jako efektivní cesta k zvládání stresu a řízení emocí.

ICW 2024 / ICF ČR

Přijďte zažít sílu profesionálního koučování osobně i vy.

V rámci nadcházejícího květnového Mezinárodního týdne koučování (ICW2024) můžete objevit nejen váš potenciál, ale třeba i řešení pro vaši situaci na celé řadě akcí ze světa profesionálního koučinku.

Domluvte si svou koučovací ochutnávku v týdnu od 13. do 19. května, kdy profesionální koučové celosvětově, včetně dvou desítek profesionálních koučů z České republiky, bez nároku na honorář propagují filozofii a přínosy koučování podle standardů a platného etického kodexu ICF. 

ICW 2024 / ICF ČR

Během celého týdne máte jedinečnou příležitost seznámit se s koučováním formou přednášek, workshopů, webinářů a dalších akcí pro firmy i širokou veřejnost, ať už on-line nebo naživo. Ve vzájemném bezpečném rozhovoru tak můžete otevřít téma, které vás zajímá.

Tento celosvětový svátek profesionálního koučování každoročně vyhlašuje Mezinárodní federace koučování (ICF), v České republice je organizován ICF ČR.

Akce se koná pod záštitou Hospodářské komory České republiky. Dalšími partnery z řad firem a institucí jsou Škoda Auto Vysoká škola, Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek, které podporují koučovací kulturu. Mediálními partnery jsou TV Nova, Educity a HR News.

ICW 2024 / ICF ČR

Vybrat si z nabídky mohou jak jednotlivci, tak týmy, i další zájemci o koučování, personalisté, manažeři, podnikatelé, majitelé firem, učitelé i ředitelé škol, lidé z pomáhajících profesí, a hlavně široká veřejnost.

TÝDEN KOUČOVÁNÍ

Sledujte www.tydenkoucovani.cz - akce do startu ICW 2024 postupně doplňujeme.

Najdete nás také na sociálních sítích:

Využijte potenciálu Mezinárodního týdne koučování k zastavení se v každodenním shonu a přijďte si pro řešení, které právě teď možná hledáte.


Lenka Vornhagen
Člen koordinačního týmu ICW 2024 / ICF ČR

ICW 2024 / ICF ČR

International Coach Federation (ICF)

Mezinárodní federace koučování, založená v roce 1995, je největší světová organizace sdružující profesionální kouče ze 146 zemí celého světa. ICF se zaměřuje na rozvoj profese kouče. Definuje vysoké profesní standardy, zajišťuje nezávislou certifikaci pro kouče a podporuje vytváření globální sítě certifikovaných profesionálních koučů. ICF podporuje kontinuální vzdělávání koučů a akredituje školy a vzdělávací programy podle přijatých standardů pro zaručení profesionality koučování.

V České republice působí Mezinárodní federace koučování ICF ČR od roku 2005. V současné době se česká pobočka zaměřuje zejména na podporu profesionálního koučinku, rozvoj vzdělávání v tomto oboru a pořádání akcí, kde je možné získat praktickou zkušenost a zážitek z práce s profesionálním koučem. Více informací na www.coachfederation.cz.