Zlepšete své manažerské dovednosti, motivaci a vedení týmů či stres management - vyzkoušejte Selflearning na měsíc zdarma!

Selflearning je cloudová aplikace, která funguje na principu sledování obsahu stovek předních zdrojů z oblasti osobního i profesního rozvoje. Většinu článků máte k dispozici v ČJ i AJ a můžete jej využít i pro samostudium angličtiny.

Selflearning již nyní využívají tisíce zaměstnanců z celé ČR a to včetně firemních klientů, jako je ČEZ, VZP či ŠKODA AUTO.

Ilustrační snímek

Podívejte se, jak funguje Selflearning ve společnosti ČEZ

 

Chci si Selflearning vyzkoušet ZDARMA

Selflearning je zdrojem pozitivních impulsů

Náklady na Selflearning jsou v porovnání s klasickými prezenčními kurzy minimální. Měsíčně jsou to řádově desítky až stovky korun na jednoho zaměstnance v závislosti na počtu zakoupených licencí.

  • Vaši lidé nemusí nikam cestovat a studium zvládnou během každodenní práce či z domova.
  • Průběžné vzdělávání navíc vykazuje lepší výsledky než jednorázová účast na kurzu.
  • Tyto se navíc dají velmi dobře změřit pomocí sledování statistik čtenosti a hodnotících dotazníků.
  • Velké množství autorského obsahu z českých zdrojů - na rozdíl od mezinárodních vzdělávacích platforem.

ukázka dvojjazyčného článku Selflearningu

Ukázka dvojjazyčného článku Selflearningu

Selflearning v mobilní aplikaci

Mobilní aplikaci Selflearning si můžete stáhnout pro zařízení se systémem iOS a Android. Selflearning tak budete mít stále při sobě a můžete jej používat, kdykoliv budete připojeni k internetu.

Další informace naleznete v popisu služby Selflearning a v ceníku.

Máme pro vás připravenou ukázkovou variantu na měsíc zdarma. Při objednávce do konce dubna 2022 získáváte 30% slevu z ceníkových cen.

Zaregistrujte se prosím zde, zašleme vám přístupové údaje pro využívání služby na měsíc zdarma. Nabídka platí i pro vaše kolegy.

V případě jakýchkoliv otázek ohledně služby Selflearning kontaktujte naši HELPLINE na tel. +420 731 168 890 či emailem info@selflearning.cz