Blíží se Human Power Forum - už po desáté! Letošní ročník na téma: Výzvy pro HR 21. století

Human Power Forum 2013

Moderní HR plné proměn. Lidský kapitál jako klíč k úspěchu. Živé diskuze na tato a mnohá další zajímavá témata přinese Human Power Forum.

Už po desáté zaplní zámek Štiřín 10.-11. dubna 2014 stovka HR manažerů, personálních ředitelů a odborníků na práci s lidskými zdroji, kteří si přijdou vyměnit své zkušenosti a načerpat nové pohledy na HR. Dozvědí se také mnoho o trendech z HR světa, kde se do centra dostává motivovaný a vítězný tým.

Dva dny na zámku Štiřín budou naplněny velice bohatým programem. Lidé zodpovědní za efektivní práci s lidským kapitálem firmy se zde mohou dozvědět a prodiskutovat záležitosti na mnohá témata.

Mezi hlavní témata letošního ročníku zařadíme začlenění HR do řídicích struktur firem a implementaci „selského rozumu“ do HR procesů. Rozvíříme diskuzi na téma „Rušit, nebo rozvíjet HR oddělení?“. V rámci letošního ročníku vystoupí i Jitka Schmiedová, která přispěje svými zkušenostmi, jak udržet či zvyšovat motivovanost lidí ve firmě v době neustálých změn, protože zrovna to se jim ve Vodafonu povedlo. Bude se mluvit i o efektivnosti HR. Na toto téma vystoupí Soňa Měkýšová, ředitelka útvaru Personálních služeb ze společnosti ČEZ. O zneužívání LinkedInu pro nábory zaměstnanců bude mluvit Josef Kadlec, autor knihy People as Merchandise. Dále odznějí příspěvky na téma jako hodnoty firmy v krvi, nová role zaměstnavatelů nebo jaké jsou výzvy a vize leadrů a požadavky na HR.

Dále se můžete těšit na koučovací koutek s ICF, poradnu o současných trendech ve vzdělávání, soutěže o hodnotné ceny s partnery akce, přátelskou inspirativní atmosféru, zajímavý večerní program, praktické tipy využitelné v praxi i dodatečný prostor pro efektivní networking.

V rámci večerního neformálního programu budete moci vychutnat skvělá vína a spolu s hlavním hostem, panem Ladislavem Špačkem diskutovat o Etiketě!

Pokud Vás zajímá více, klikněte na http://bit.ly/1nn2mXU nebo se připojte k naší LinkedIn skupině, kde si můžete průběžně přidáváme veškeré novinky http://linkd.in/1gtoJBU.

Pozvánka ke stažení zde.

Těšíme se na Vás na Štiříně!