Darujte radost, oddech a zdraví! Dárkové vouchery na pobyt v Mariánských Lázních

Máme pro vás tip na skvělý vánoční dárek. Darujte svým kolegům, obchodním partnerům nebo vašim blízkým pobyt v Mariánských Lázních.

zpivajici fontana
Ilustrační snímek

Mariánské Lázně jsou již po staletí místem, které dává svým návštěvníkům novou energii, zdraví a zajistí jejich odpočinek a regeneraci. 

Mariánské Lázně jsou jedněmi z předních lázní v Evropě, i proto jsou členem Great Spas of Europe. Za novými silami sem jezdili vládci zemí, vědci, umělci a lidé, kteří věděli, že příroda jim prostřednictvím léčivých pramenů a své čistoty vlije do žil novou energii, tak potřebnou pro jejich život.

hml vouchery

Vyberte si z nabídky přední cestovní agentury v Mariánských Lázních, Hotely Mariánské Lázně dárkové poukazy na konkrétní pobyt nebo dárkový poukaz v konkrétní hodnotě. 

Jedná se o dárky, na které se nezapomíná. Darujete totiž zážitky.

Hotely Mariánské Lázně jsou lokální firmou, která perfektně zná místní prostředí a vybírá pro své klienty pouze ověřené hotely. A to je i důvod, proč jsou její služby využívány soukromou i firemní klientelou.

Prohlédněte si a vyberte si z nabídky hotelových pobytů a dárkových voucherů na webu cestovní agentury Hotely Mariánské Lázně.

Pro každého zadavatele firemních objednávek máme připraveno poděkování v podobě 1 noci se snídaní v luxusním hotelu SwissHouse**** pro 2 osoby zdarma. Nabídka je platná do 10.1.2021. 

Pro bližší informace kontaktujte Noemi Candrovou, která Vám poskytne kompletní informace k nabídce pobytů a služeb (telefon:  +420 721 833 384 a e-mail: info@marianske-lazne-hotely.cz). Při objednávce nebo komunikaci prosím uveďte heslo Korporát 20.