Digitalizace personální práce jako nutná podmínka přežití firmy

Digitalizace neboli přesun firemní agendy z papírové do elektronické podoby, byla dlouhodobě považována za cestu, kterou se v blízké budoucnosti bude muset vydat každá společnost. A pandemie tuto cestu urychlila. HR specialisté a manažeři jednoduše zjistili, že bez specializovaného softwaru, který jim uvolní ruce a umožní automatizovat jejich opakující se personální aktivity, se bohužel neobejdou. Šanonům a excelovým tabulkám odzvonilo, ale co teď dál?

PINYA HR logo

Jak začít s digitální transformací HR oddělení?

Přechod do digitalizované personální agendy není nic zásadně složitého, stačí při něm dodržovat tři základní principy:

Najděte si zkušeného partnera

Přesun personálních aktivit do digitálního světa nemá smysl v situaci, kdy s ní vaše firma nemá žádné zkušenosti. V tomto případě se jednoznačně vyplatí oslovit zkušeného externího partnera, který má připraveny funkční technologie a přesně ví, jak je ve vaší společnosti implementovat. Správně zvolený partner nabídne softwarové řešení, které bude do agendy vaší firmy organicky zakomponované a nebude mít negativní dopad na chod oddělení.

Personální software PINYA HR může být vhodným partnerem, kterému lze personální agendu společnosti svěřit. Aktuálně usnadňuje personální procesy ve více než sto firmách nejen v Česku, ale i ve firmách s mezinárodním přesahem. Hravě si poradí jak s digitalizací české centrály společnosti, tak i se zahraničními pobočkami.

PINYA HR

Vybírejte řešení s ohledem na cenu i kvalitu

Při výběru konkrétního softwaru, který přenese vaši personální agendu do elektronické podoby, je potřeba zvážit přínos všech funkcí softwaru s cenou, kterou software bude stát. Věnujte pozornost měsíčním poplatkům, nejen ceně za prvotní implementaci. Jedním z hlavních kritérií při výběru softwaru pak musí být rychlost návratu investice.

Ideální volbou je software, který nabízí měsíční platby na základě reálně využitých licencí. Cena takového softwaru se odvíjí podle toho, kolik uživatelů je v systému reálně nahraných. Tuto variantu platby poskytuje i personální software PINYA HR.

Zapojte zaměstnance do transformace

Nový software znamená pro řadu zaměstnanců strašáka. Obavy často vyplývají z minulých špatných zkušeností ze zavádění nového softwaru. Ukažte vašim zaměstnancům, jak konkrétně jim nový nástroj usnadní práci. Je důležité nezapomínat na proškolení zaměstnanců, protože největší odpor mají lidé k věcem, kterým nerozumí.

Proto PINYA HR nabízí speciálně sestavené balíčky podpory, které maximálně usnadní zavedení systému PINYA HR do firmy. Zaplaťte svým zaměstnancům školení a nechte zkušeného profesionála, aby všem vysvětlil, jak se softwarem pracovat a jak ho využít na maximum. Školení můžete nahrát a pustit svým zaměstnancům zpětně. Nebo se můžete podívat do přehledného manuálu, který je k dispozici 24/7. Mimo to nabízí PINYA HR také asistenci s prvotním nastavením. Takže vaši zaměstnanci mohou pohodlně přijít k hotovému.

REFERENCE

Zvolte službu, která se umí přizpůsobit

Umění přizpůsobit se aktuálním podmínkám by měl ovládat i software, který zvolíte pro transformaci vaší firemní agendy do digitalizované podoby. Zkontrolujte, zda služba, kterou pro digitalizaci vyberete, například reagovala na nejnovější HR trendy.

Software PINYA HR prochází vývojem v podstatě neustále. V každém kvartálu přináší nové moduly a funkce. V posledních měsících tak v systému vznikly moduly pro generování dokumentů, správu svěřeného majetku a pracovních pomůcek nebo manažerské přehledy. Vývoj probíhá na základě nejnovějších HR trendů, případně pak na základě podnětů od zákazníků.

Naše řešení využívají firmy jako MultiSport Benefit, Promedica, Footshop, AutoPalace, Café Imperial, Grandhotel Pupp. Přečtěte si případové studie využití PINYA HR u našich klientů.

Yellow Simple Process Flow Chart

Nebojte se změn

Žijeme v unikátní době, ve které vyhrají ti, kteří se dokáží nejrychleji a nejlépe přizpůsobit požadavkům trhu. Nebojte se vyzkoušet ve své personální agendě nová řešení. Správě zvolený personální software vaši firmu přenese přes práh digitalizace a umožní jí vkročit pevným krokem do nového světa. Vykročte vstříc digitalizaci personální práce se softwarem PINYA HR. Začít můžete okamžitě.

Software můžete otestovat na 14 dní zdarma.

VYZKOUŠEJTE ZDARMA