Hotel Dvorana v Karlových Varech - jedinečné kongresové prostory v lázeňském městě

Kongresy a meetingy bývají vyčerpávající, a proto je dobré poskytnout účastníkům také možnost relaxu. Kde jinde toho dosáhnout lépe, než v západočeském městě, které je oblíbené nejen v období Mezinárodního filmového festivalu. Jedinečné kongresové prostory v Karlových Varech nabízí i kvalitní odpočinek. 

Hotel Dvorana

Hotel Dvorana v Karlových Varech realizoval myšlenku spojit konferenční prostory přizpůsobené požadavkům lektorů a účastníků s kvalitním odpočinkem a relaxací. Je zde k dispozici až 8 sálů o flexibilních kapacitách 10 - 140 osob. Celkově je zde možnost pořádat školení až pro 280 osob. Školicí sály jsou technicky vybaveny a přizpůsobeny současným trendům pořádání firemních jednání, které můžete oživit cateringem dle požadavků.

Samotné ubytovací prostory se skládají z 24 nadstandardně vybavených pokojů s nejmodernějšími technologiemi, z toho 9 apartmánů. Celková ubytovací kapacita činí 60 lůžek. Televizní systém IPTV, dostupný v pokojích, zde byl v nejmodernější verzi nainstalován jako první v České republice. Pokrytí WI-FI po celém hotelu je samozřejmostí.

V restauraci, která není určena pouze pro hotelové hosty, se bude dobře cítit každý, kdo má rád kvalitní pokrmy, prvotřídní kávu nebo víno. Prostory můžete využít také pro firemní či soukromé akce, oslavy či svatby. Nově také v přírodním areálu s jezírkem a proskleným stanem až pro 150 osob umístěným nad hotelem.

A to není zdaleka vše. Přímo v Hotelu Dvorana si můžete pronajmout kinosál, ať už pro soukromé nebo hudební akce či další produkce. Vybavení sálu dosahuje špičkové kvality jak projekční, tak zvukové technologie. Kinosál navíc podporuje 3D projekci a je možné jej objednat již pro dvě osoby. 

Ani ve volném čase se nebudete nudit. Hosté mohou využít knihovnu a počítačem, games room s barem, billiardem, pokerovým stolem a elektronickými šipkami. Pro již zmiňované chvíle relaxace jsou v prostorách wellness k dispozici parní či suchá sauna, masáže, kadeřník nebo kosmetička.

Více informací o jedinečném spojení pracovních povinností s relaxem v lázeňském městě najdete na www.hoteldvorana.cz nebo profilu hotelu na Meetings.cz - přehledu konferenčních a školicích prostor.