Hotel Mědínek v Kutné Hoře - konference a firemní akce v centru historického města

Budujte vnitřní motivaci i spoluodpovědnost ve firmách s pomocí firemních dnů, které Vám zaručí efektivní utužení zaměstnaneckých vztahů, ale také zvýšení jejich výkonu. Pořádání podnikových akcí či eventů je zajímavou společenskou příležitostí k vzájemnému setkání, vzdělávání i odpočinku.

Hotel Mědínek

Hotel Mědínek Old Town nabízí možnost pořádání firemních dnů, přímo v historickém centru města Kutné Hory, jež je zapsané na Seznamu kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Kutná Hora se nachází 80 km východně od Prahy a je s ní spojena kvalitními komunikacemi, zčásti dálnicí. Výhodná je také poloha k dalším krajským městům, jako jsou Pardubice, Hradec Králové, Liberec či Jihlava.

Hotel disponuje 55 kvalitně vybavenými pokoji, prostornou restaurací s barem a letní terasou, wellness centrem se saunou, vířivkou a odpočívárnou. Součástí hotelu je vlastní parkoviště pro 15 vozidel.

Hotel Mědínek

Pro akce jsou připraveny konferenční sál s kapacitou 120  míst, restaurace s 80 místy a dva salónky se 40 resp. 20 místy. Pro konference a akce je k dispozici i kavárna s 50 místy. Samozřejmostí je dostupnost konferenční techniky s bezplatným připojením k vysokorychlostnímu optickému Wi-Fi internetu.

Hotel Mědínek

Pro detailnější přehled o nabízených službách je ke stažení konferenční nabídka.

Renomovaní kuchaři připravují stravování podle představ klientů, které rádi připravíme na míru, dle vašich představ.

Hotel Mědínek

Lidé z country hotels & restaurants, s.r.o. jsou zkušenými pořadateli akcí, takže spolupráce s nimi je sázkou na jistotu. fotografie

Hotel provozuje společnost country hotels & restaurants, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s pořádáním teambuildingových akcí, seminářů, konferencí, firemních večírků či oslav různého druhu.

Kromě hotelu Mědínek Old Town v Kutné Hoře provozuje také Hotel Jizerka 4 v Jizerských horách.

Více informací o hotelech najdete na http://www.hotel-jizerka.cz, www.medinek.cz