Human Power Forum - Nové výzvy pro HR

Obdobně jako spousta dalších oborů i HR si prochází obdobím změn a odborníci v této oblasti se s nimi musejí vyrovnávat a přizpůsobovat se jim. Human Power Forum je výročním setkáním HR manažerů, personálních ředitelů a všech dalších osob odpovědných za efektivní práci s lidským kapitálem pro dosažení žádoucích výsledků společnosti. Ve dnech 18. a 19. dubna 2013 se již tradičně v Hotelu Zámek Štiřín stane platformou pro sdílení zkušeností a vytváření nových pohledů na trendy v moderním HR, kde cílem k úspěchu je vysoce motivovaný a vítězný tým.

V rámci letošního již 9. ročníku se konference se můžete zapojit do diskuse nad nejrůznějšími tématy. V tematické sekci „Můj business, moji lidé!?“ můžete diskutovat s výkonným ředitelem společnosti United Bakeries Janem Jedličkou jak nadchnout své zaměstnance pro firmu tak, aby nebyli jen loajální ale také hrdí, akceptující, ale také aktivní. Ivana Čermáková ze společnosti Télefonica 02 a Jan Doleček ze SKANSKA budou hovořit o tom, že „Jediná šance na úspěch je učit se rychleji než konkurence“, s čímž souvisí také knowledge management - nová priorita HR.

Myslíte si, že oddělení HR ve vaší společnosti je zahleděno samo do sebe? Jaký je jeho reálný přínos pro firmu zhodnotí personální ředitel České pojišťovny, Stanislav Háša spolu s Vladimírou Michnovou, personální ředitelkou společnosti Linet.

Jsme pestří, jsme štíhlí, jsme chytří, jsme moderní, jsme na jedné lodi, jsme výkonní – to jsou hesla, která jsou s oblastí HR velmi provázána. Konference Human Power Forum proto přinese také řadu paralelních tematických bloků, v nichž se o své zkušenosti souvisejícími s jednotlivými pojmy podělí zástupci společností DHL Information Services, Dopravního podniku hl. města Praha, Hewlett Packard, Baťa, Holcim, Makro Cash & Carry CZ, Česká spořitelna, Vodafone ČR, EVRAZ VÍTKOVICE STEEL a Hamé.

Tak jako řada jiných oblastní se i HR potýká s nástrahami ze strany Evropské unie. O zkušenostech s Evropskými fondy na vzdělávání a rozvoj zaměstnanců, o jejich aktuálním stavu a očekávání, na konferenci promluví Karel Vít, ředitel odboru implementace fondů EU MPSV ČR. Zástupci společností AGC Glass Czech, Metrostav či Dalkia Česká republika poradí jak být atraktivním zaměstnavatelem, tedy jak dosáhnout toho, aby ti „správní lidé“ chtěli právě k vám, a naopak, aby ti „praví lidé“ od vás neodcházeli. Jednou z možných cest, jak dosáhnout tohoto cíle, je talent management. O jeho výhodách, či nevýhodách můžete na fóru diskutovat s Lenkou Baranovou, ze společnosti OSTROJ, či HR managerem Coca-Cola Hellenic, Ondřejem Slabým. Konferenci uzavře svým příspěvkem o kolektivním vyjednávání, jeho cílech, strategii a významu pro business, personální ředitelka ČKD Praha DIZ, Martina Kněžourová.

Více informací o konferenci a kompletní program naleznete zde. Na setkání s Vámi se těší pořádající společnost top vision s.r.o.