Kam za nejlepším teambuildingem?

Plánujete firemní večírek a jde vám hlava kolem z nepřeberné nabídky míst a možností? Každé místo má něco do sebe, ale nikde to není stoprocentní? Někde nabízejí skvělý catering, jinde nabízejí ubytování, ale zase žádnou teambuildingovou aktivitu. Přestaňte se trápit, našli jsme místo, kde nabízejí všechny služby pohromadě a celou akci vám pomohou doladit zkušení Event Manageři.

TEPfactor

Nedaleko Prahy v malé vísce jménem Chotilsko najdete nefalšovanou českou pevnost Boyard. Taky jste si ji vždycky chtěli vyzkoušet? TEPfactor Slapy vám nabídne nejen možnost vyzkoušet si 25 zapeklitých herních úkolů, ale ještě vás tu ubytují, nakrmí a zabaví na celý den.

Za 6 let svého fungování zocelil TEPfactor více jak 200 tisíc nadšenců a utužil tak tisíce pracovních a sportovních kolektivů, školních tříd a rodin. Právě prověření týmové spolupráce je to, na co jsou v TEPfactoru odborníci.

Čím TEPfactor návštěvníky překvapí?

Po příchodu se ocitnete v jiném světě. Za dveřmi na návštěvníky čekají písčité pláže osamoceného ostrova, tajuplná jeskyně s 25 herními úkoly a plážové bungalovy. Narazit můžete i na opravdové piráty.

Často se nás klienti ptají, jestli tu nenarazí na nějakou hmyzí havěť. To určitě ne. Pavouky, hady ani lvy v klecích u nás nečekejte. Co však čekat můžete, jsou zajímavé úkoly, hodiny zábavy, adrenalin, vzrušení a radost ze splněných úkolů. Všechny úkoly jsou zaměřené na týmovou spolupráci, takže si naši hru užije jakýkoliv kolektiv.

V čem týmová spolupráce spočívá?

V TEPfactoru musíte spolupracovat, komunikovat, pomáhat si, jinak nemáte šanci úkoly splnit. Nejslabší článek týmu je zároveň ten nejsilnější. Nejsilnější hráč musí tomu nejslabšímu pomoci. Každý vyniká v něčem jiném, někdo je fyzicky zdatnější, jiný si více pamatuje, někomu to rychleji pálí. Týmy jsou originální směsicí různého typu lidí. Přístup každého týmu k plnění úkolu je jiný, ale vždy se musí dohodnout celý tým.

TEPfactor

Kdo TEPfactor navštěvuje?

Dopoledne k nám přijíždějí děti na školní výlety, odpoledne hostíme firemní zákazníky, kteří u nás pořádají teambuildingy. O víkendech nás navštěvují rodiny s dětmi, party přátel, turisté. Umíme uspořádat narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, sportovní soustředění. Každý si u nás přijde na své.

Co umíte firmám nabídnout?

Firmy si u nás pronajmou většinou celý areál, mají tak neomezený čas na hru a mohou si jednotlivé výzvy lépe vychutnat. Samozřejmostí je zajištění profesionálního cateringu a doprovodných programů. Máme vlastní školicí a konferenční prostory, takže firma může spojit práci se zábavou.

Pokud chtějí vycestovat mimo Prahu, v Chotilsku nabízíme netradiční ubytování v plážových chatkách. Radost z pokořených výzev tak účastníci hry mohou u nás řádně „oslavit“. V podstatě není nic, co bychom nedokázali zařídit. Díky velkým kapacitám prostor jsme už pro klienty organizovali rockový koncert, představení nového trucku nebo třeba soutěž krásy.

Je TEPfactor pro každého?

Snažíme se přizpůsobit všem. Nabízíme čtyři kategorie úkolů, aby si u nás mohl zahrát úplně každý. Na rok 2019 chystáme jako novinku tři úrovně obtížnosti, tím se hra stane dostupná opravdu skoro pro každého. Nejstaršímu účastníkovi hry bylo 72 let, ve výzvě obstál.