Když je cesta cílem – teambuilding a firemní akce v TEPfactoru

V současném deštivém počasí a při zkracujících se dnech, kdy budeme stále více hledat zábavu uvnitř, je zábavní centrum TEPfactor ideálním místem, kde se zaručeně pobavíte.

TEPfactor Praha

Pobočka v Chotilsku na Slapech nabízí kromě samotné hry také zastřešenou pláž, možnost ubytování ve stylových bungalovech a restauraci a je tak ideálním místem pro víkendovou zábavu nebo firemní výjezd.

Pražská pobočka zase nabízí snadnou dostupnost v hlavním městě a protože je hra celkově kratší a plní se méně úkolů, slouží jako zábava na odpoledne nebo jako místo pro firemní večery.

Překonejte sami sebe i své kolegy

V TEPfactoru je především cesta cílem, nejdůležitější je pobavit se a zažít něco nového. Herní úkoly si vybere každý podle své preference a kondice bez nutnosti splnit vše. Mezi úkoly najdete jak ty na fyzičku, tak takové, které vice než vaše svaly zaměstnají vaší hlavu. Záleží na každém, jakou strategii zvolí a kde bude chtít začít a kde skončit.

Herní úkoly se dají řešit v libovolném pořadí a na každý úkol má tým neomezený počet pokusů. Celá hra je řízena elektronicky, na zdolání každé překážky je časový limit. Při neúspěšném plnění úkolu dostane každý hráč ještě druhou šanci.

TEPfactor je inspirován populárním televizním pořadem Pevnost Boyard.

TEPfactorTEPfactor TEPfactor

Zkušenost a profesionální přístup jsou na prvním místě

Firemní akce a teambuildingy jsou v TEPfactoru zážitkem, který si můžete vychutnat celoročně. Ke každé firmě či týmu přistupujeme individuálně a profesionálně.

Zajistíme pro vás občerstvení na doplnění energie, ubytování v partnerských hotelech i doprovodné programy. Pokud chcete akci ve formálnějším duchu, konferenční zařízení a technika je k dispozici. Celou akci na vaše přání zdokumentujeme.

Rozvíjejte svou paměť a kreativitu od stolu

Jako novinku si letos TEPfactor ve spolupráci se společností Albi připravil stolní hru TEPfactor, která byla v létě uvedena na trh. Jde o originální českou párty hru na motivy oblíbené teambuildingové aktivity.

stolní hra TEPfactor

Hráči procházejí místnosti TEPfactoru, spolupracují při řešení rozličných kreativních, vědomostních nebo logických úkolů. Výzvy, které hra před hráče postaví, zahrnují například zkoušky paměti, pantomimu, kreslení nebo hledání odpovědí na záludné otázky.

Cílem je spojit síly a rozluštit tajenku jako první!

Hra je k dostání v TEPfactoru, na e-shopu TEPfactor, v obchodech nebo na Albi e-shopu a je určena pro 2 až 16 hráčů.