Konference Péče o zaměstnance – luxus nebo nutnost? 6. 6. 2023

Péče o zaměstnance, wellbeing, udržení zaměstnanců v dobré kondici jsou pojmy, které výrazně nabyly na důležitosti zvláště v době postcovidové a s nástupem ESG. To představuje povinnost pro firmy podnikat udržitelně a společensky odpovědně směrem k životnímu prostředí, ke komunitám, ale především ke svým zaměstnancům.

Pisitive

Na konferenci „Péče o zaměstnance - luxus nebo nutnost", která proběhne 6. 6. 2023 v Praze, se dozvíte aktuální data a trendy z oblasti zaměstnanecké spokojenosti, praktické tipy, případové studie zavádění wellbeing aktivit do každodenního pracovního života, vybrané aspekty novely ZP, zažijete ochutnávku dvou workshopů.

Konference volně navazuje na aktuální problematiku semináře a zaměřuje se pilíř „Social“ jako jeden z hlavních principů ESG. Pečovat o zaměstnance začíná být pro zaměstnavatele nutností jak z hlediska legislativního (ESG, novela ZP), tak z důvodu přežití. Chybí dostatek lidí na pracovním trhu, lidé v pracovním procesu stárnou, odchod do důchodu se odkládá, a pokud zaměstnavatelé nebudou pečovat o své zaměstnance, aby je udrželi v dobré psychické a fyzické kondici, tudíž výkonné, přijdou o ně.

Účast na konferenci je vhodná pro všechny z HR, managementu, ESG experty, kteří hledají inspiraci, tipy a argumenty, jak a proč o své zaměstnance pečovat a udržet je ve zdraví do nejdéle.

V průběhu konference vystoupí tito spíkři:

  • Eva Veisová, Executive Director, Ipsos UU - Co Češi v roce 2023 očekávají od zaměstnavatele?
  • Eva Bernadet, Advokátka a majitelka, CABINET BERNADET- Novela zákoníku práce 2023 – aspekty podporující udržitelnost zaměstnanců
  • Lukáš Krčil, Spoluzakladatel & CEO, Hedepy - Online psychická podpora pro zaměstnance v praxi
  • Tomáš Šebek, Chirurg propagující prodloužení života ve zdraví, uLékaře.cz - Prodloužení života ve zdraví
  • Lukáš Ondřej, Head of People Experience and Talent Management, T-Mobile a Ján Žatko, Head of People Services, T-Mobile - Proč je T-Mobile zdravá firma?

Odpoledne proběhnou workshopy s lektorkami:

  • Lucie Idel Nachtigalová, Senior lektorka/Konzultantka, POSITIVE - Jak nastavit „pečující" firemní kulturu?
  • Lída Charvátová, Lektorka/Konzultantka, POSITIVE - Jak udržet mozek a duši v kondici?

REGISTRACE

Při registraci uveďte „Educity" do pole slevový kód a získáte slevu 500 Kč.

Kdy: 6. 6. 2023, 9 - 16:30 hod.

Kde: T-Mobile Magenta Experience Center  (OC Arkády Pankrác, Praha)

Kontaktní osoba: Lada Haisová, ředitelka POSITIVE, lada.haisova@positive.cz

Společnost Positive je vzdělávací a poradenská společnost působící v oblasti lidských zdrojů. Na českém a slovenském trhu působí od roku 1995 a spolupracovala s více než 300 zákazníky. Zaměřuje se na vzdělávání v oblasti soft skills, poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů a také pořádá konference.