Manday.it 2019 – jak řídit a spravovat IT účelně

COBIT, ITIL, DevOps jsou novodobá zaklínadla IT managementu. A jsou to užitečné nástroje, pokud se umějí správně využít. Pomáhají nastavit správné směrování IT, zavádět nové systémy rychle a koordinovaně, účelně řídit a spravovat IT řešení.

MANDAY.IT 2019

„Kvalita IT služeb v současné době výrazně ovlivňuje úspěšnost většiny firem, bez ohledu na to, v jaké oblasti podnikají. Proto je důležitý profesionální a účelný IT management,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy Gopas.

„Proto jsme vloni obohatili nabídku našich konferencí o Manday.it, která je určená právě pro CIO, vedoucí provozu IT, šéfy velkých projektů a všechny, kteří se zabývají IT procesy, optimalizací poskytování IT služeb apod.

Konference účelně spojuje hutný informační servis a přehled trendů a novinek s příklady z reálné praxe a názornými příklady. Důležitým aspektem je i možnost navázat kontakt s kolegy z jiných firem a prodiskutovat své reálné problémy jak s nimi, tak i s přednášejícími odborníky. A také příležitost získat inspiraci a podněty pro svou práci díky sdílení reálných problémů.“

Konference Manday.it nabídne 3 stěžejní témata, kterým věnují své přednášky přední odborníci z České republiky i ze zahraničí - Martin Vitouš, Deborah Burton, Rado Citterberg a Zdeněk Jelínek.

Finální program konference aktuálně vzniká, jako ochutnávku nabízíme téma úvodní přednášky:

  • Rychle, dobře a levně … Ano, jde to (Martin Vitouš)

Rychle, dobře a levně. Tak to je to, co by každý chtěl. Říká se, že z těchto tří věcí lze splnit jenom dvě. To určitě platí pro jednorázový projekt nebo krátkodobý horizont. Pokud se na to ale podíváme dlouhodobě a využijeme zkušeností promítnutých do různých metodologií a principů, je možné zajistit všechny tři.

Pokud si definujeme, co IT dělá, tak zjistíme, že klíčové “metodologie” v oblasti IT jsou ITIL, COBIT, Agile, Lean a z nich vycházející DevOps. Pojďme se společně podívat jak je uchopit, aby nám přinesly to, co chceme.

Konference ManDay.it 2018 se uskuteční 13. března 2019 v Konferenčním centru GreenPoint v Praze 10.

Další informace o konferenci a jejím programu a možnost registrovat se najdete na https://www.manday.it/.