Nábor a onboarding je pro HR složitý zbytečně. Proto vyplouvá Onboardio.

Hiring a onboarding v době covidové? Už předtím to byl komplikovaný proces a teď je ještě složitější… Ale nemusí! Český start-up Onboardio je tu od toho, aby vám zjednodušil práci. A věřte, že fakt zásadně. 

onboardio

Třídění životopisů, studium motivačních dopisů, obstarávání referencí, komunikace s uchazeči, výměna e-mailů s odpovědnými lidmi ve firmě. To všechno je na vás. A aby toho nebylo málo, Covid-19 přesunul většinu aktivit do online světa. Na homeofficu vídáte tváře kolegů a nadřízených jen na monitorech počítačů. A ačkoliv virtuální meeting je určitě lepší než žádný, nedostatek fyzického kontaktu je ničivý a má neblahý dopad na socializaci lidí ve firmě. Mizí pocit pospolitosti a vytrácí se jejich sepětí s firemní kulturou a hodnotami. A to zejména u nováčků.

Co s tím? Jako personalisté určitě nechcete jen nečinně přihlížet. A vlastně ani nemůžete. Dobrá zpráva je, že na palubě nové webové aplikace Onboardio to hravě zvládnete.

Jak říká vývojář a webdesigner David Jindra z digitálního studia More&less, které aplikaci především pro malé a střední firmy vytvořilo: „Víme, že personalisté jsou často zatíženi neefektivními procesy a administrativou, což je samotné stojí spoustu energie a firmu peníze z rozpočtu. Proto je tu Onboardio, které umí nábor a onboarding maximálně zjednodušit.“ 

Onboardio HR týmům pomáhá s lehkostí nalodit ty nejlepší talenty

Onboardio.cz - jak to funguje

Celý proces od A do Z řídíte z jediného místa – aplikace umožňuje řešit kompletně hiring, preboarding i onboarding. To znamená, že pomáhá s výběrem kandidátů, díky preboardingu snižuje fluktuaci čerstvě nabraných zaměstnanců a s pomocí onboardingu pak urychluje jejich začlenění. 

„3v1“ je hlavní, ale ne jediná přednost Onboardia, jež se umí přizpůsobit konkrétním potřebám samostatných HR pracovníků i HR týmů.

V čem přesně vám aplikace usnadní práci?

  • je napojená na všechny pracovní portály,
  • snadno si v ní vytvoříte vlastní kariérní stránky (nabízíme i prémiovou službu, kdy texty, fotky a videa zajistí náš tým), 
  • agendu všech uchazečů spravujete z jednoho místa,
  • sestavíte si své checklisty s úkoly,
  • díky zobrazení celého procesu na jedné časové ose máte vždy přehled a na nic nezapomenete. 

Onboardio.cz - jak to funguje

Agendu překlopíte do online aplikace raz dva

Nejste technický typ a bojíte se složitých funkcí? To vážně nemusíte. Jak David Jindra zdůrazňuje, při vývoji šlo o to, aby aplikace byla maximálně jednoduchá a intuitivně ovladatelná. Je jasné, že potřebujete čas na uchazeče, ne na složitou práci s technologií.

A měli byste také vědět, že přesun stávající agendy do online prostředí aplikace je snadný. A i pokud nemáte v dokumentech úplně pořádek, nezoufejte, rádi vám s naloděním pomůžeme.

Ostatně vše si zatím můžete vyzkoušet sami – na onboardio.cz. Klidně hned a nezávazně. Zkušební plavba je na 14 dní zdarma, poté uživatelé hradí měsíční licenční poplatky. 

Vítejte ve světě, kde můžete trávit více času s lidmi namísto zbytečnými složitostmi!

VYZKOUŠEJTE ZDARMA