Největší HR party v dějinách Česka už letos: vystoupí přes 50 řečníků a program doplní workshopy i networkingová Before party

Praktické know-how od špiček československého HR v kombinaci s networkingem & párty – do Ostravy přijede na 1500 decision makerů. Ty nejmodernější HR nástroje připravené k vyzkoušení přímo u těch, kteří za nimi stojí. A samozřejmě sdílení best practices. Program doplní show, efekty, alko i nealko drinky celý den a živá hudba. Do areálu Gong v oblasti Dolních Vítkovice udeří tóny kapely Poetika na Before party.

HRko 2024

Raději si den na HRku naplánujte dopředu. Na výběr máte program ze 3 stagí a několika workshopových míst

Hlavní stage s případovkami z úspěšných HR projektů pro-růstových firem doplňují HR rooms plné praktických workshopů. Velkou novinkou je letos SkillsZone - zóna, kde vám 6 expertů na konkrétní témata poradí s čímkoliv, co se týká budování firemních školek, NLP, výcviku interních lektorů, AI a digitalizace a dalších aktuálních témat dneška.

Seznam stagí a rooms:

  • VEMA hlavní stage
  • OKbase Festival stage
  • TCC online DIGI stage
  • Humancraft LeaderShip room
  • EDYMAX HR room
  • OKBase HR budoucnosti 
  • 3ADVOKÁTI Legal room 
  • Ikigai Zóna firemní rozvoje
  • LMC laboratoř 
  • JuiceUp Engagement room
  • HRko SkillsZone

Zvyšování angažovanosti lidí ve firmách očima TOP managementu

Jak zavést neomezenou PLACENOU dovolenou? Konkrétní zkušenosti, tipy a triky odprezentují Karol Veleba a Jana Rebicerová z digitální agentury Effectix. Od Pavla Beneše a Marie Šimonové z Teleflexu zjistíte, jak se český závod nadnárodní firmy vyšvihl mezi TOP 4 ve skupině –⁠⁠⁠⁠⁠ pomocí digitálních inovací a sociálních médií. 

Téma angažovanosti zaměstnanců je letos na HRku obzvláště silné a stejně tak silné je v mBank. Její zástupci Arkadiusz Klimczak a Tereza Jungwirthová představí daty našlapanou případovku – employee engagement jim vyskočil z 35 % na 81 % během 5 let. V daty našlapané případovce se dozvíte jak.

Bronislav Převrátil, generální ředitel výrobní společnosti Chart Ferox a Manažer roku 2022, představí inovační ekosystém jako nástroj budování konkurenční výhody. Díky silným stránkám svých lidí dokázal zvýšit efektivitu a produktivitu výroby a oddělení kontroly.

Emmanuel Chilaud, generální ředitel několika výrobních závodů společnosti Mondelez, vám představí model Servant leadershipu, který sám praktikuje.

Další daty našlapaná případovka bude v podání Miloše Nejezchleba, HR & Operating Officer managera ze společnosti Home Credit. Tam věří, že cesta ke spokojenému zákazníkovi vede přes spokojeného zaměstnance. A proto měří zaměstnaneckou spokojenost, čímž zvyšují i spokojenost zákazníků.

Jen málo výrobních firem má tak vysoké hodnocení na kariérních portálech od zaměstnanců jako právě Mondi Štětí. HR ředitelka výrobního závodu Hana Velíšková přijede do Ostravy představit flexibilní budoucnost práce a inovativní strategie pro rozvoj zaměstnanců v éře technologické transformace.

A těšit se můžete na desítky dalších případovek

Umělá inteligence jako povinná výbava moderního HR na Festivalu Digitálních dovedností

AI nastupuje do řízení lidí rychleji, než stíháme změny sledovat. A proto je další novinkou HRko 2024 TCC online DIGI stage, na které vám odborníci představí umělou inteligenci v HR segmentech jako právo, optimalizace procesu nebo digital employer experience.

Nástroje pro HR si vyzkoušíte s těmi, kdo stojí za jejich vývojem

Ty nejlepší nástroje pro budování firemní kultury, řízení týmů, onboarding i benefity pro lepší život lidí ve firmách koncentrované na jediné místo – ⁠⁠⁠⁠⁠Festival HR řešení. Kdykoliv během dne si můžete vyzkoušet produkty s lidmi, kteří stojí za jejich vývojem a vybrat si ty největší trháky do vaší firmy. 

Bude to jízda.

HRko 2024 se koná 17. 10. 2024 a HR News jako mediální partner akce bude u toho, možná stejně jako vy! Nezapomeňte si zajistit své místo na HRko 2024 včas.

Chci se zúčastnit