Pobočka Letuška.cz je nejvíce využívaný partner pro bezstarostné cestování na Letišti VH Praha

Cestování do zahraničí nemusí vždy probíhat bez komplikací. Občas se vyskytnou problémy s nákupem letenek, letadlo může odletět bez cestujícího nebo se při kontrole může zjistit, že cestovní doklad má propadlou platnost. Kde mohou firemní i soukromí cestující najít pomoc a řešení těchto situací? Jedním z možných míst je pobočka Letuška.cz na Letišti Václava Havla v Praze, kde vždy ochotní pracovníci rádi pomohou.

Letuška.cz

Pobočka Letuška.cz se pro zákazníky stala spolehlivým a důvěryhodným partnerem, který je vždy připravený pomoci v každém okamžiku jejich cestování. Na této pobočce lze vyřídit celou řadu služeb. A co vše konkrétně je možné na ní zařídit?

Nákup letenek a stálá klientela

Naše pobočka je místem, kam se lidé obrací při nákupu letenek. Naši stálí klienti znají naše služby a věří nám. Jsme tu pro ně, abychom jim zajistili ty nejlepší nabídky a zabezpečili jejich pohodlné cestování.

Pomoc při problémech a nalézání řešení

Když se vyskytnou potíže, jsme tady pro naše zákazníky. Pomáháme při problémech na cestě, hledáme náhradní spoje a řešíme akutní situace, ať už naše klienty potkají kdekoli ve světě.

Letuška.cz

Změny rezervací a řešení nečekaných situací

Nemusíte být našimi stálými zákazníky, abychom vám pomohli. Avšak přístup do rezervace máme pouze u našich klientů.

Rychlá reakce na akutní situace

Někdy se vyskytnou situace, které vyžadují okamžitou pozornost. Kontaktujte nás, jsme tu od toho, abychom vám pomohli.

Cestovní pojištění před odletem

Nezapomínáme ani na vaše zabezpečení. Nabízíme vám možnost sjednat cestovní pojištění před odletem, abyste měli klidnou mysl během svého dobrodružství.

Autorizovaní partneři leteckých společností

Jsme autorizovanými partnery mnoha leteckých společností. To znamená, že máme přístup k unikátním možnostem a výhodám. Klienti si u nás mohou zakoupit letenky všech nejžádanějších dopravců.

Letuška.cz

Přinášíme vám i ukázku příběhů z praxe, které dokládají, jak důležitá je naše role:

Ztracený klient v letištním salonku:

Jednomu z našich klientů, který letěl do Řecka, se stalo, že se před odbavením zapomněl v letištním salonku, a jeho let mu uletěl. Náš tým reagoval rychle a našel náhradní spoj. Problém by ale posléze nastal i v opačném směru a to proto, že cestující nenastoupil v Praze a celá rezervace by se tím zrušila. Zkušená pracovnice situaci předpověděla a zajistila vše tak, aby klient mohl nastoupit i v opačném směru. Cestující si často neuvědomují, jak komplikované je zajišťování letového provozu a že naši i letištní pracovníci mají velkou odpovědnost za hladký průběh cest.

Zapomenutí dokumentu ETA do Kanady:

Další klient při cestování do Kanady zapomněl na dokument ETA. Díky spolupráci s naším vízovým oddělením Víza.cz jsme dokázali zajistit tento formulář ještě před jeho přestupem na dálkový spoj.

„Jsme hrdi na to, že můžeme pomoci našim klientům v kritických situacích a že se na nás mohou spolehnout. Naše pobočka je zde pro bezstarostné cestování a těšíme se na to, až budeme moci pomoci při jakýchkoliv potížích, aby soukromá i pracovní cesta proběhla v pořádku. Spokojenost cestujících je pro nás prioritou číslo jedna,“ říká Pavla Pulchart, Business Development Manager v ASIANA, spol. s r.o., která provozuje portál Letuška.cz.

Portál Letuška.cz patří do skupiny ASIANA GROUP, je vlajkovou lodí prodeje letenek v ČR, nabízí také tvorbu zájezdů na míru. MojeLetuška.cz poskytuje zázemí nákupu cestovních služeb pro firemní klientelu. Viza.cz poskytuje profesionální vízový servis a poradenství.