Pomoc firmám měla smysl, proto děláme druhou vlnu

Nápad na poskytování pomoci firmám ve formě bezplatné mobilní aplikace JOBka se ukázal jako prospěšný. Zaměstnanci v této době a nejen v současné situaci prahnou po aktuálních, rychlých a přesných informacích. Naše variabilní řešení jsme připravili do LITE edice pro krizovou situaci, která nastala v březnu 2020. Nabídku využilo více než 30 firem. Proto dnes spouštíme druhou vlnu.

JOBKA - ukázky

Úspěšné mobilní aplikace děláme od roku 2012, v roce 2018 vznikla JOBka - podle nás je to budoucnost firemní komunikace - nová éra. A to zejména tam, kde se doposud komunikovalo špatně nebo vůbec. Dělnické pozice bez počítače, pracovníci logistiky, zaměstnanci na cestách apod. JOBka je hlavně pro ně.

LITE edice zdarma má 2 základní moduly:

  • Sdělení od zaměstnavatele (slouží k zasílání rychlých a přesných sdělení všem zaměstnancům ať jsou kdekoliv)
  • Dotazy od zaměstnavatele (slouží k získání zpětné vazby zaměstnanců - co nyní potřebují, co jim chybí, víte to? )

Jako bonus přidáváme informační modul s aktuálními čísly problematiky COVID 19 v ČR. Jako zdroj využíváme data ministerstva zdravotnictví ČR.

Pomoc mohou využít všechny firmy bezplatně. Výrobní kapacitu máme vyhrazenou do 31.10.2020. Aplikace ve firemních barvách je hotová do dvou dnů.

Co říkají zástupci firem, kteří JOBku mají?

Petra Klementová - HR manager Ferrit:

I my ve FERRIT s.r.o. už máme naši JOBku, abychom mohli rychle informovat FERRIŤáky o přijatých opatřeních a novinkách, a šíříme díky ní i pozitivní zprávy ze života ve firmě nebo o možnostech on-line výuky. Prostě vše, co jsme předtím sdíleli na intranetu má teď každý možnost prohlédnout si na svém mobilu.
Jednoduché, rychlé a pro každého.

Tomáš Janele - IT Manager at Hutchinson:

Musím pochválit JOBKu, během jednoho dne máme vysoce funkční komunikační platformu pro všechny zaměstnance, od uklízečky přes všechny dělníky až po manažery. V dnešní době k nezaplacení. Oznámení, dotazníky atd. Jděte do toho!

Kateřina Močaryová - Specialista zaměstnavatelské značky a náboru - Vítkovice STEEL

JOBka nám pomáhá v komunikaci v této nelehké době. Je skvělé, že můžeme všem zaměstnancům VÍTKOVICE STEEL posílat novinky a zprávy o opatření, které se u nás dějí. Díky za to a doporučuji!

 

Další výpovědi najdete na titulní stránce našeho webu www.jobka.cz