Povzneste své firemní akce do výšin v hotelu ERMI! Profesionální služby v jedinečném prostředí

Pokud vyhledáváte pro své firemní akce klidné prostředí obklopené přírodou, pak je tu pro Vás ERMI hotel. Nachází se pouze 40 minut od Prahy a je vyhlášen výbornou kuchyní, přátelskými a kvalitními službami, příjemným ubytováním a především unikátní lokalitou – přímo na kraji brdských lesů, vhodných pro Vaše outdoorové aktivity.

Ermihotel

Hotel ERMI nabízí své prostory o kapacitě až 50 osob pro školení, prezentace nebo workshopy.

Díky poloze hotelu (kousek od vrchu Plešivce) je ideálním místem pro pořádání nejen teambuildingů, ale i menších školení, konferencí a dalších outdoorových aktivit.

Ermihotel

Hotelový areál nabízí skvělé sportovní vybavení jako hřiště pro tenis, beach volejbal, street basketbal, petanque, kroket, badminton, líný tenis či minigolf. Je možné také využít prostory přilehlých vojenských prostor nebo CHKO Brdy.

K dispozici je také altán (až pro 50 osob), letní terasa s grilem, bazénem se slanou vodou nacházejícím se v rozlehlé zahradě, kde je taktéž možné pořádat jógu či jiné relaxační aktivity či jen tak sedět a odpočívat u dobré kávy s naším domácím zákuskem a kochat se výhledem na přilehlé kopce.

Ermihotel

Vypněte a uvolněte se ve wellness ERMI

Po dni stráveném jakýmkoliv druhem firemní akce si můžete odpočinout v našem wellness – užijte si privátní vířivku, infrasaunu, solnou jeskyni či masáž (dle domluvy na objednávku).  

Ermihotel

Kuchyně v ERMI je naší pýchou. Nás šéfkuchař používá pouze zcela čerstvé, sezónní a pokud možno lokální suroviny bez konzervantů a chemických přísad. Pěstujeme si zeleninu, bylinky, děláme domácí limonády, zpracováváme zdroje z okolí jako je medvědí česnek, borůvky, houby a mnoho dalšího. Zkušenosti máme také s přípravou vegetariánské, veganské, raw či makrobiotické stravy. Samozřejmostí je nabídka kvalitních českých vín či alko/nealko nápojů dle Vašich přání.

Program Vámi konané firemní akce si můžete zpestřit koktejlovým servisem, barmanskou show včetně moderovaného vystoupení, či whisky nebo rumové prezentace. S nabídkou a přípravou programu Vaší akce Vám samozřejmě velmi rádi pomůžeme a poradíme.

Kvalitu v Hotelu ERMI garantuje a na setkání s Vámi se těší

Erika Jungrová
majitelka hotelu