Spustit HR systém ve firmě za pár dní není fikce. Jen musíte vědět, co očekáváte...

HR si stále hledá svoje místo na slunci. A zhluboka nadechuje. Tolik cenný čas personalistů se konečně začíná směřovat k lidem a ne k administrativě, kam postupem času v mnoha případech degradovalo. Papírování ovšem neubývá. Chytrá digitalizace je důležitější, než kdy jindy. 

ePodpis HR

HR si stále hledá svoje místo na slunci. A zhluboka nadechuje. Tolik cenný čas personalistů se konečně začíná směřovat k lidem a ne k administrativě, kam postupem času v mnoha případech degradovalo. Papírování ovšem neubývá. Chytrá digitalizace je důležitější, než kdy jindy. 

Co chtít a kde začít?

Chtějte skutečnou flexibilitu. To vám umožní lépe nasadit celý systém na procesy a nikoli procesy na systém. Požadujte, aby vás neomezovaly při nastavování pracovních dob i zaznamenávání veškerých agend. Chtějte využívat elektronický podpis, který neskutečně zrychluje práci a přitom je bezpečný a právně vymahatelný.

Zapojte své lidi. Evidence absencí a práce musí umět ovládat odkudkoliv. I z mobilu na druhém konci světa. Stejně jednoduše mohou zvládat podepisovat elektronicky dokumenty. Nejen v rámci firmy, ale i s kýmkoliv jiným. Jen k tomu budou potřebovat přehledný nástroj, se kterým budou chtít dělat.

Náklady. Spočítali jste si někdy, kolik firmu stojí nesprávně zavedené dovolené nebo jaké jsou náklady na obvolávání lidí k podpisu dokumentů či předávacích protokolů? Zkuste se podívat na odkazy, ať máte s čím srovnávat.  

Cloud není nebezpečný. Tedy pokud je aplikace provozována na bezpečné infrastruktuře, jako je Amazon. Zpřístupnění a neustále aktualizovaný systém šetří obrovské množství času. A tedy peněz.

Chtějte propojení s dalšími systémy. Klíčem pro to je připravenost HR systému. Zkrátka potřebuje API. Tedy rozhraní, díky kterému se dokážete automatizovaně připojit na jiné systémy.

Chtějte zákaznickou podporu, která reaguje hned. Ne za týden. Ostatně kvalitu systému poznáte podle toho, jak často na podporu musíte volat nebo psát.

Dashboard

Proč využít k digitalizaci HR aplikaci Sloneek®?

Protože má vše, o čem jste doteď četli. Sloneeka dlouhodobě vyvíjíme společně se zákazníky. Tvoříme ho tak, aby dokázal co nejrychleji a efektivně personalistům uvolnit ruce od administrativní agendy a jejich činnost mohla být věnována rozvoji zaměstnanců. 

Jakou část HR agendy s aplikací Sloneek® vyřešíte? 

Oceníte maximálně volné nastavování pracovní doby. Komplexní pracovní výkazy s detailním time trackingem se snadno vyrovnají specializovaným aplikacím. A za zlomek provozních nákladů. Plánovací a schvalovací flow absencí i docházkový systém uzavírají komplexitu způsobů výkazu práce a s tím souvisejících podkladů pro mzdy. 

Sloneek má v sobě i detailní evidenci pracovních pomůcek. Elektronické předávací protokoly zabezpečí rychlou a přesnou organizaci firemního majetku. Díky promyšlené funkcionalitě checklistů dokážete snadno a přehledně organizovat onboarding, vzdělávací plány nebo další úkolovou agendu. Smlouvy, protokoly, potvrzení o přečtení a další akceptace podepíšete elektronickým podpisem odpovídajícím EU normě eIDAS. Tedy, co ve Sloneekovi podepíšete, je platné. 

Hodnocení dovedností a znalostí, tvorba kompetenčních modelů, jejich testování a návaznost na vzdělávací plány je ve své podobě evropským unikátem.V neposlední řadě je velkou výzvou řešení podpisové agendy. Její digitalizací ušetříte skutečně mnoho nákladů. Chcete znát podrobnosti? Podívejte se SEM.

Vyzkoušejte Sloneeka na 14 dní zdarmo. Ukážeme Vám, jak s ním digitalizovat HR naplno.

ZALOŽIT ÚČET ZDARMA

Věříme, že je efektivnější integrovat více specializovaných systémů do sebe. Vedle API jsou připravené integrace s Google Workspace, Ice Warp a Slack, Microsoft Active Directory Advanto nebo Helios.

Rádi se pyšníme zákaznickou podporou, která je našimi zákazníky oceňována jako zásadní pro rychlé a snadné zavedení do firmy. Právě proto víme, že nasadit HR systém do firmy dokážeme spolu s vámi do několika dní.

Budu rád, když se připojíte!