V Praze proběhne mezinárodní konference o svádění a osobním rozvoji

Ilustrační snímek

Do Prahy se chystají světové špičky ve svádění žen, aby vystoupily na jedinečné mezinárodní konferenci o seznamování, svádění a osobním rozvoji. Konference potrvá od 30. dubna do 1. května a vystoupí na ní například guru svého oboru Michael Lassen, chorvatský učitel svádění BadBoy (Daniel Messe) nebo britský specialista na svádění přes den Yad.

„Smyslem konference je naučit se být úspěšnější v životě, a to především u žen,“ popisuje jeden z pořadatelů Pavel Bambásek z občanského sdružení Czech Social Dynamics. Účastníci díky zkušeným svůdcům poznají taktiky a specifika svádění v klubech, při tančení nebo i konkrétní tipy na seznamování kdekoli přes den.

Jedním z nejvýraznějších lektorů je vedle Michaela Lassena, který v „oboru“ působí již 17 let, také chorvatský ostřílený svůdce Badboy (Daniel Messe). Ten pořádá celosvětově proslulé kurzy svádění žen v plážovém prostředí v Chorvatsku.

Konference v Praze proběhne již třetím rokem a pokaždé se setkala s velkým ohlasem. Vloni návštěvníci vyslechli plných 13 hodin přednášek a to například na téma rozdílů ženské a mužské sexuality rozebrané až do podoby grafů od Alexe Maye. Dovednosti svých učitelů mohli zájemci sledovat také v praxi přímo v ulicích Prahy. Konference je v angličtině a letos, stejně jako vloni, budou k dispozici sluchátka s tlumočením do češtiny.

Občanské sdružení Czech Social Dynamics založil jeho nynější předseda Václav Vislous. Jeho prvním velkým počinem byla konference o svádění v roce 2009. „Chtěli jsme vytvořit akci, která by pomohla všem klukům, kteří na sobě chtějí pracovat a výrazně se zlepšit ve svých vztazích s holkama. Zkusili jsme oslovit nejlepší evropské svůdce a ti naši iniciativu uvítali. To, že ta akce byla v minulých letech takovým úspěchem a letos ji pořádáme již potřetí mě naplňuje nadějí, že to co děláme má smysl,“ popisuje Václav Vislous.

--

Tisková konference: Čtvrtek 14. 4. 2011 10:30 hodin, klub Jet Set, V Jámě 6, Praha 1.

Samotná akce se koná 31. 4. - 1. 5. 2011 v Praze.

Vstupenky, seznam řečníků a další informace: http://spravnychlap.cz

Organizátorům z akce neplyne zisk, akce je nekomerční.