Večírek s degustací rumů zdarma v Konferenčním hotelu LUNA ve středu ČR

Pro vánoční i novoroční večírky a další akce v Konferenčním hotelu Luna na Vysočině můžete využít skvělou aktuální nabídku, kterou ocení všichni účastníci. Zdarma můžete získat venkovní turnaj v discgolfu, na virtuální střelnici nebo degustaci až 6 druhů rumů.

Konferenční hotel Luna

Konferenční hotel Luna má optimální polohu v krásné přírodě Vysočiny, přitom se nachází jen kousek od dálnice D1 a v samém středu ČR. Díky tomu trvá cesta z Prahy necelou hodinku, z Brna pak 75 minut.

Součástí hotelového komplexu je kongresové centrum Vysočina s hlavním sálem až pro 220 osob a variabilitou 12 konferenčních prostor. Proto není problémem zde uspořádat jakékoliv školení, či seminář, podle potřeb zúčastněných firem. Jednotlivé místnosti jsou vybaveny potřebnou konferenční technikou. Samozřejmostí je wifi v celém hotelu, přičemž pro lektory je k dispozici speciální přístup s vyšší rychlostí.

Při organizování firemního dne, nesmí chybět ani výborné jídlo, které ocení i ten největší gurmán. Kromě restaurace se nabízí i oddělený salonek, dvě samostatné terasy i pohodové posezení u rybníka. Kromě klasických jídel a reprezentativních rautů je oblíbenou atrakcí i venkovní grilování. Točící se prasátko, jehně či krůta na rožni jsou krásné na pohled a velmi dobře chutnají. Večerní program lze doplnit třeba o stále oblíbenou diskotéku a provozní dobu uzpůsobit potřebám konkrétní akce.

Výhodou Luny je možnost uspořádání outdoorového teambuildingu nebo teambuildingu s “mokrou” variantou, tedy pro případ nepříznivého počasí. Nabízí se i možnost uzavření celého areálu jen pro jedinou akci.

Hotel Luna konferenční sál Vysočina

Hotel Luna nabízí ubytování až pro 170 osob, a to převážně v dvoulůžkových pokojích s balkony. Areál také nabízí 10 ekonomických chatek, v nichž se ubytuje až 40 osob i spolupráci s hotelem obdobné kategorie v pohodlné dochozí vzdálenosti.

Dalšími službami, které zpříjemní pobyt v tomto hotelovém resortu na Vysočině, jsou multifunkční kurty s umělým povrchem a kvalitním osvícením. Rozlehlý areál umožňuje mnoho aktivit díky rybníku, lesu i travnatým plochám. Součástí je i devítijamkové discgolfové hřiště umožňující pořádání turnajů. Při této nenáročné zábavě s létajícím talířem se může najednou zabavit až 45 osob. Z vnitřních aktivit je třeba vyzdvihnout simulátor formule v batmobilu, virtuální střelnici či tři pingpongové stoly. Ve spolupráci s ověřenými dodavateli lze v areálu zajistit téměř cokoliv.

Pro nově poptávané večírky a další akce s ubytováním realizované v období od 1.12.2018 do 31.3.2019 můžete využít jedné z těchto dvou výhodných nabídek:

  • ZDARMA degustace oblíbených 6 rumů po půlce malého panáku (Zacapa Centenario X.O., Diplomatica Reserva Exclusiva, Zacapa Centenario 23 YO, Ron Barcelo Grand Aňejo, Havana Club Aňejo 3Y, Captain Morgan Spiced Gold) nebo 3 exkluzivních rumů po malém panáku (Diplomatica Reserva Exclusiva, Zacapa Centenario 23 YO, Ron Barcelo Grand Aňejo)
  • ZDARMA turnaj na devítijamkovém discgolfovém hřišti včetně zapůjčení disků nebo při špatném počasí vnitřní turnaj na virtuální střelnici.

Pro využití této nabídky nezapomeňte hned v úvodní poptávce uvést heslo VEČÍREK2019 a uveďte, zda dáváte přednost degustaci či sportu.

Největší problém bývá s termíny, poptejte proto služby Konferenčního hotelu Luna co nejdříve. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou poptávku pro Vaši akci. Kontaktujte nás e-mailu hotelluna@hotelluna.cz, telefonu +420 569 738 800 či +420 733 182 105 nebo využijte náš poptávkový formulář pro akce.

Zaujala Vás tato nabídka, ale nyní akci neplánujete? Zaregistrujte se pro odběr občasných novinek z Konferenčního hotelu Luna, aby Vám obdobné výhodné nabídky neutekly ani v budoucnu.