Vyhrajte vstupenku na online setkání MotivP Business Brunch® dle výběru

Pravidelné setkání personalistů a manažerů MotivP Business Brunch® startuje letos s novými tématy a v online formátu. Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte volnou vstupenku na březnový nebo dubnový termín konání akce.

MotivP Business Brunch: František Hroník - Člověk pánem virtuální reality a dalších technologií

Akci pořádá agentura MotivP již od února roku 2005 a před časem dokonce proběhl Business Brunch® s pořadovým číslem 350.

Během programu si můžete poslechnout zajímavé řečníky, poznat nové lidi a jejich pohledy na řešení současných problémů. Setkáním tradičně provází renomovaný lektor a odborník v řízení lidských zdrojů PhDr. František Horník, který je autorem i tematickým tvůrcem.

Jelikož současná doba překládá řadu nových výzev, letošní témata Business Brunche® jsou koncipována tak, aby pokrývala všechny potřeby vašeho firemního vzdělávání.

Business Brunch® nebude v roce 2021 „pouhým“ řetězcem zajímavých vystoupení, ale ukázkovým komplexním rozvojovým programem, který vás bude inspirovat ještě dlouho poté.

Zapojte se do soutěže o 2 volné vstupy na akci

Zodpovězte do 26. 2. 2021 jednoduchou soutěžní otázku níže v odkazu a vyhrajte volnou vstupenku na MotivP Business Brunch®. Výherce si bude moci vybrat z březnového nebo dubnového tématu. Losujeme celkem dva vítěze.

Soutěž byla ukončena. Výherkyněmi jsou Marcela S., marketingová manažerka, a Gabriela K. ze společnosti UlovDomov.cz. Gratulujeme!

Pravidla soutěže

Úvodní témata jarních online setkání Business Brunch®

Pozitivní a nadějné myšlení – 10. března 2021, 8:30-12:00

Pozitivní myšlení není jenom slepá víra, že něco dobře dopadne. Toto téma se bude věnovat současným poznatkům z oblasti pozitivní psychologie a jejich aplikaci v každodenním životě. To bude zpestřeno i odkazy na různé zajímavé psychology a řeč bude trochu i o filozofii.

Kritické myšlení – 15. dubna 2021, 8:30-12:00

Lidé si mnohdy pletou kritické myšlení s běžnou kritikou. Co to ale ve skutečnosti je? A jak ho používat v běžném životě? Téma se bude věnovat tomu, co může pomoci se zorientovat ve velkém množství informací a jak odhalovat chybné argumenty a názory, které nás mohou velmi často obklopovat.

Před vlastním konáním akce získáte přístup k tematickému virtuálnímu kurzu, microlearningové materiály a další podklady, abyste byli na probírané téma dobře připraveni a mohli si z něj odnést maximum.

Po skončení programu a získání zpětné vazby dostanete také náhodné SMS zprávy se soustředěným sdělením, které by vám mělo pomoci utvrdit získané znalosti. Zároveň obdržíte záznam setkání, ke kterému se budete moci vracet.

Akční balíček

Zúčastněte se všech plánovaných osmi témat v roce 2021 za cenu tří setkání.

Celoroční plán setkání Business Brunch® je pojímaný jako ucelený rozvojový program, který vychází z nové knihy Františka Hroníka „Čtyři směry business myšlení“. Při zakoupení kompletního balíčku dostanete také tuto knihu jako důležitý podklad pro průchod celým programem. Business Brunch 2021 bude tedy velmi komplexní a pro maximální užitek tedy doporučujeme absolvovat všechna letošní témata.

Cena akčního balíčku je 4990 Kč + 21 % DPH.

Chci akční balíček

Články v sérii

Aktuální

Vyhrajte vstupenku na online setkání MotivP Business Brunch® dle výběru

Aktuální

Pozitivní myšlení nejsou růžové brýle, ale myšlení od konce, v alternativách

Aktuální

Kritické myšlení je návratem k podstatnému, nesamozřejmost samozřejmého

Aktuální

Zveme vás na Business Brunch®: Rozvoj lidí a strategické myšlení v době covidové i po ní

Aktuální

Vzdělávání v postcovidové době