Vyhrajte vstupenky na bratislavský LEARN & TECH

Firemní vzdělávání, známý e-časopis a organizátor konferencí a dalších eventů, se rozhodl ve spolupráci se společností elearnmedia v roce 2023 uspořádat showcase technologií ve firemním vzdělávání LEARN & TECH poprvé na Slovensku, konkrétně 23. 3. 2023 v moderním prostředí HubHub Twin City v Bratislavě.

LEARN & TECH 2023, Bratislava

Využijte této jedinečné příležitosti pro personalisty zabývající se rozvojem a vzděláváním svých zaměstnanců, L&D a T&D manažery organizací vyzkoušet si na vlastní kůži nejnovější technologické trendy a novinky pro firemní vzdělávání a zkonzultovat možnosti jejich využití ve své organizaci. Atraktivní e-kurzy, moderní LMS a LXP platformy nebo třeba možnosti využití umělé inteligence budou tématy jednotlivých prezentací. Na závěr akce Vás čeká panelová diskuse s experty z praxe.

A jak vyhrát jednu ze tří vstupenek na akci? Stačí do 19. února zodpovědět alespoň dvě ze tří otázek správně a mít trochu toho štěstí při losování.

CHCI SOUTĚŽIT O VSTUPENKU ZDARMA

 

Pokud si nevíte rady, nic se neděje. Neváhejte a rovnou se přihlaste na showcase, o všech těchto názvech a zkratkách na ní bude řeč!

Podrobné informace a vstupenky