Výsledky ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2012

Vítězem hlavní kategorie letošního ročníku Sodexo Zaměstnavatel roku se stala společnost Dalkia Česká republika.
 
Kromě hlavní kategorie Zaměstnavatel roku 2012 hodnocené opět podle renomované mezinárodní metodiky PwC Saratoga, byly vyhlášeny také další kategorie jako Nejžádanější zaměstnavatel desetiletí u studentů, Progresivní zaměstnavatel (do 500 zaměstnanců) či Osobnost HR 2012.
 
Letošní výsledky hlavní kategorie vynesly řadu nových zvučných jmen na nejvyšší posty. Spolu s rostoucím celkovým počtem účastníků se jedná o důkaz, že kvalita ocenění se i po deseti letech stále zvyšuje, metodika Saratoga byla druhý rok po zavedení definitivně kladně přijata a Sodexo Zaměstnavatel roku má jasný plán, kam se rozvíjet také v dalších deseti ročnících,“ hodnotí výsledky jubilejního ročníku ředitel Klubu zaměstnavatelů Pavel Hulák. „Pro mě osobně je navíc příjemným zjištěním, že do finále vedlejší kategorie Cena personalistů udělované nejlepším projektům hodnoceným samotnými personalisty, postoupily výhradně výrobní společnosti Aperam, ArcelorMittal Ostrava, GRAMMER a OSTROJ se zajímavými tématy od unikátních modelů vzdělávání, přes talent management dělnických profesí, bezpečnost práce, až po spolupráci se střední technickou školou,“ doplňuje osobní dojmy Pavel Hulák.
 
Výsledky dalších kategorií naleznete v přiložené prezentaci nebo na stránce http://www.zamestnavatelroku.cz/vysledky/2012.html.
 

Pro více informací se prosím obraťte na organizátora projektu Pavla Huláka, Klub zaměstnavatelů o. p. s., +420 604 232 251, pavel.hulak@klubzamestnavatelu.cz.