Zpětná vazba jednoduše, tady a teď

Také Vám někdy vrtá hlavou, zda jste byli na jednání dostatečně srozumitelní nebo jestli se Vám povedla prezentace? Zjistěte to jednoduše. Vyzkoušejte Perfeed, online nástroj na poskytování okamžité zpětné vazby, kterou můžete průběžně sledovat a vyhodnocovat.

Vtip

Nedostatek kvalitní zpětné vazby často trápí zaměstnance i manažery

Z průzkumů spokojenosti zaměstnanců dlouhodobě vyplývá, že zaměstnanci považují zpětnou vazbu ve společnostech za nedostatečnou. Stěžují si na to, že jí postrádají a jen obtížně hledají motivaci k osobnímu rozvoji.

Mgr. Barbora Daňková, jednatelka TCC online, lektorka a koučka, k tomu dodává: „I někteří manažeři, kteří bývají ve zpětné vazbě trénováni, se s ní potýkají a poskytují ji velmi neradi a neobratně. Pro spoustu lidí je poskytování nebo přijímání zpětné vazby nepříjemné a stresující.”

Mnohdy poskytování efektivní zpětné vazby komplikují také objektivní důvody, např. pokud týmy pracují na dálku a mají málo příležitostí potkávat se osobně. Existuje ale řada dalších každodenních situací, které společnosti často řeší v souvislosti se zpětnou vazbou. Znáte některé z nich?

  • Orientace na klienty je u Vás prioritou, ale chybí Vám zpětná vazba na činnost obchodníků.
  • Zaměstnanci si stěžují, že se účastní velkého množství meetingů a považují je za neefektivní.
  • Máte propracovaný systém školení, ale chybí Vám informace, zda Vaši lidé využívají nabyté zkušenosti v praxi.
  • Kromě klasických nástrojů jako je 360° zpětná vazba by se Vám hodil jednoduchý a rychlý nástroj pro feedback, který můžete využívat průběžně, kdykoli právě potřebujete.

Pokud ano, máme pro Vás moderní online nástroj, který Vám při řešení těchto situací pomůže. Napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte Perfeed na 30 dní zdarma. S Perfeedem se zpětná vazba ve Vaší společnosti dostane do zcela jiných dimenzí. Získáte motivované zaměstnance, poskytnete manažerům informace a Vaše firemní kultura se stane otevřenější.

Jak Perfeed funguje?

Zpětná vazba jednoduše, tady a teď, to je Perfeed. Stačí připojení na Internet a zpětnou vazbu poskytnete nebo obdržíte doslova během pár sekund. Prostřednictvím Perfeedu získáte zpětnou vazbu okamžitě v návaznosti na událost, schůzku, prezentaci, školení nebo třeba práci konkrétního zaměstnance na projektu. Zpětnou vazbu můžete navíc sledovat a vyhodnocovat v čase dle kritérií, která si zvolíte a nastavíte podle potřeb Vaší společnosti.

perfeed

Příklady dalších funkčností, které uživatelé ocení

Součástí Perfeedu je také řada netradičních a pokročilých funkcí, Ing Petr Šik, Technical Product Manager TCC online, k tomu uvádí: „Perfeed je také skvěle využitelný pro získání zpětné vazby od účastníků konferencí nebo eventů, a to i v případech, kdy neznáme e-maily na všechny účastníky. Zajímavá je také funkce Statistiky, která umožní sledovat parametry v rámci jednotlivých projektů, např. kolik zpětných vazeb jste obdrželi a jaká je Vaše bodová hodnota. Perfeed Vám rovněž umožní sdílet výsledky s ostatními kolegy či nadřízenými. A manažeři jistě ocení snadné generování týmových výstupů.” Stěží by se nám podařilo vyjmenovat vše, co Perfeed nabízí. Proto doporučujeme: „Vyzkoušejte ho a přesvědčte se sami.”

Testovací verze na 30 dní zdarma

Dopřejte svým zaměstnancům komfort okamžité zpětné vazby, která se neztratí a nezapadne. Neváhejte, napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte Perfeed na 30 dní zdarma. Více informací také na www.tcconline.cz/perfeed.

Perfeed – zpětná vazba jednoduše, tady a teď