Zúčastněte se zdarma workshopu s Jiřím Kastnerem ve společnosti Asiana na téma: HR = HLAVA ROZHODUJE - již 21. října 2021

Srdečně vás zveme na osobní setkání s Mgr. Jiřím Kastnerem, mentorem a koučem TOP managerů a vrcholových sportovců. #PROFIMINDSET V PRAXI

Jiří Kastner

Termín a místo konání:

  • 21. 10. 2021, 13.00 – 16:00
  • ASIANA spol. s r.o., Velflíkova 1430/8, Praha 6

ZDARMA na základě registrace

Čeká vás odpoledne plné užitečných a praktických informací a inspirace. Pokud máte zájem o účast, využijte náš registrační formulář.

REGISTRACE

Klíčová témata:

  • Jak a kde vzniká profesionalita?
  • Jak a čím je profesionalita definována?
  • Jak propojovat osobní přirozenost a profesní profesionalitu?
  • Jak do firmy získávat profesionály?
  • Jak zvyšovat profesionalitu ve firmách?

Více o přednášce

Jiří Kastner má s psychologií výkonu a mindset tréninkem spojený svůj osobní příběh již od mládí, včetně jeho studií. Od roku 1999 se mu tyto obory staly i řemeslem.

Dnes patří Jirka k nejvyhledávanějším mentorům TOP managementu, obchodních týmů a majitelů firem. Největší část klientely Jiřího Kastnera je z řad firemního managementu a byznysu.

Úspěchy jeho klientů z řad olympioniků, úspěšných umělců či lékařů jen zdůrazňují přenositelnost jeho práce napříč obory, na což upoutává i jeho claim #hlavarozhoduje, který se stal názvem jeho nově připravované knihy.

Jiří je zakladatelem Leaders Academy, Trendy Leaders Summit a jeho přednášky patří k velmi oblíbeným, jak díky novým přístupům, tak často i provokativním myšlenkám.

Jeho témata emoční smog, emoční přednasranost nebo právě PROFIMINDSET již několik let pomáhají měnit firemní kultury, zvyšovat úspěch a spokojenost jednotlivcům i celým týmům.

Kontakt a více informací o akci

Pište na info@hrshop.cz nebo volejte helpline HR News: +420 736 700 917

REGISTRACE