BeeWiser se stává pravidelným partnerem vzdělávání

Produkt společnosti StringData – BeeWiser – stejně jako loni podpořil festival vzdělávání AEDUCA, který se letos konal v termínu 12. až 14.9. na Univerzitě Palackého v Olomouci. V rámci tohoto ročníku mohli všichni přednášející prezentovat přímo ze systému BeeWiser a tak obohatit své prezentace o interaktivní prvky a celou přednášku přiblížit ostatním účastníkům.

Společnosti StringData se již pravidelně snaží podporovat oblast vzdělávání. Proto jsme se, stejně jako minulý rok, stali partnery festivalu AEDUCA. Nebyla to v tomto roce první akce ve vzdělávání, kterou jsme podpořili, avšak právě tento festival byl jedinečný tím, že jsme nabídli všem přednášejícím možnost připravit a prezentovat své přednášky přímo v systému BeeWiser, který nabízí široké prezentační možnosti.

Naše přípravy na tento festival trvaly více než 2 měsíce, ve kterých jsme poskytovali podporu organizátorům festivalu i přednášejícím. Těší nás zájem účastníků a jsme rádi, že můžeme takovéto aktivity podporovat.“ konstatoval Petr Dlouhý, Sales & Marketing Director, společnosti StringData, po ukončení festivalu.

Účastníci měli možnost se v rámci festivalu se systémem blíže seznámit v přednášce „BeeWiser – tak trochu jiná výuka“ a dozvědět se o všech možnostech, které systém nabízí. Nejvíce ohlasů jednoznačně vzbudila možnost jednoduše tvořit prezentace, testy a kurzy pro výuku bez asistence třetí osoby a bez nutnosti jakýchkoli pokročilých IT znalostí a možnost vytvářet si statistiky jednotlivých kurzů a studentů.

Prezentace z festivalu AEDUCA 2011 jsou dostupné na www.beewiser.cz.

BeeWiser:

  • Je online systém nové generace určený pro elektronické interaktivní vzdělávání a testování znalostí s možností následné certifikace.
  • Nabízí vyspělé nástroje pro intuitivní sdílení informací včetně tvorby e-learningových kurzů, ověřování znalostí pomocí testů a následné certifikační scénáře.
  • Samotné soubory, dokumenty a e-learningové kurzy a testy jsou zpřístupňovány uživatelům na základě pokročilé správy práv, která je libovolně nastavitelná a snadno tak může kopírovat například vnitrofiremní organizační strukturu.
  • Systém zároveň disponuje fulltextovým vyhledávání, verzováním a historií dokumentů a nabízí se tak jeho využití jako DMS.
  • Nové grafické rozhraní stanovuje zcela nový standard přístupu k informacím na internetu a online práce s nimi.

O společnosti StringData:

Působí na trhu od roku 1993 a je jedním z předních dodavatelů informačních technologií a systémů v České republice. Je držitelem certifikace ISO 9001:2008 a osvědčení NBÚ umožňující přístup k informacím stupně utajení „vyhrazené“. Pravidelně se výborně umísťuje v žebříčcích Deloitte Technology Fast 50 CE a Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Zaměřuje se na:

  • oblast definice, sledování a vyhodnocování dostupnosti a výkonnosti IT služeb, systémů a procesů (SyDesk),
  • dodávku řešení pro efektivní řízení a správu vymáhání pohledávek (LoanOffice),
  • systémovou podporu poskytování součinnosti (Binf), sdílení znalostí (BeeWiser),
  • návrh a vývoj bankovních informačních systémů a aplikací.

Více informací naleznete na www.stringdata.cz a stránkách jednotlivých produktů.