JOBS EXPO 2011

Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí se nezadržitelně blíží. Mimořádná dvoudenní akce s názvem JOBS EXPO propukne už tento týden a to 17. a 18. 3. 2011 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze – Holešovicích. Pořadatelem letošního veletrhu práce je společnost Incheba Praha. „Jde o ojedinělou příležitost pro zájemce hledající práci a zároveň o šanci pro zaměstnavatele najít spolehlivého zaměstnance,“ uvedla Markéta Holatová, tisková mluvčí Incheby Praha. Veletrh JOBS EXPO může oslovit během pouhých dvou dnů tisíce uchazečů o pracovní příležitost na současném trhu práce. Záštitu nad tímto veletrhem převzalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Hlavním mediálním partnerem je pracovní server Spráce.cz.

Veletrh je otevřen nejen zájemcům o práci, ale také širokému spektru personálních agentur, internetových pracovních portálů, specialistům na vzdělávání, odborníkům na čerpání evropských fondů v oblasti zaměstnanosti a dalším specialistům na trhu práce, včetně pojišťoven a organizací zabývajících se poradenskou činností při zprostředkování pracovních příležitostí. Na své si rozhodně přijdou i studenti a zájemci o práci v zahraničí. „Velmi atraktivní nabídku mezinárodních výměnných programů a informací o studiu v zahraničí najdou návštěvníci v sekci Educa,“ poradila mluvčí Incheby Praha Markéta Holatová.

Velmi důležitou součástí veletrhu JOBS EXPO je velmi pestrý doprovodný program, který letos veletrh JOBS EXPO nabízí. „Návštěvníci si budou moci bezplatně vyzkoušet s odborníky na slovo vzatými například pracovní pohovory, správné sepsání svého životopisu, motivačního dopisu, naučí se vypočítat si čistou mzdu, dostanou rady, jak nenaletět při podpisu pracovní smlouvy, jak vyjednávat o platu a benefitech, ověří si, zdali by zvládli pohovor v cizím jazyce, například v německém, anglické nebo francouzském,“ řekla Markéta Holatová, tisková mluvčí Incheby Praha. Po oba dva dny budou také probíhat jednotlivé semináře a workshopy zaměřené na problematiku pracovně právních vztahů či aktuálních legislativních změn. Nebudou chybět ani zajímavé tipy a rady pro zájemce o flexibilní pracovní úvazky, pro maminky na rodičovské dovolené i po rodičovské dovolené. Pro personalisty jsou dále připraveny programy s tématikou talent managementu, vzdělávání, pořádání Assessment center apod.

Podrobný program veletrhu JOBS EXPO 2011 naleznete na internetových stránkách www.jobsexpo.cz nebo na www.incheba.cz. Na mezinárodní veletrh JOBS EXPO je vstupné zdarma. Těšíme se na Vás…

 

Program konference

 

Více informací Vám sdělí