Měsíc povědomí o kybernetické bezpečnosti: New Horizons nabízí bezplatnou sérii webinářů

Již pátý rok v řadě vás společnost New Horizons zve k setkání s vynikajícími odborníky z oblasti kybernetické bezpečnosti. Vyberte si ze série 12 webinářů, které jsou zaměřeny na posílení bezpečnosti práce v home office, správné dovednosti pro kybernetickou bezpečnost, správu soukromí, zkušenosti se simulací hackerských útoků a další témata.

Seminář 1: Je vaše organizace kyber bezpečná? (Working Virtual – Is Your Organization CyberSAFE?)

Kdy: 1. října 2020

Popis: V dnešní době jsou na vzestupu phishingové útoky a malwary (programy určené k poškození nebo vniknutí do počítačového systému), které ohrožují podniky všech velikostí. Zjistěte, jak zabezpečit svá zařízení. 

Seminář 2: Umožněte pracovat bezpečně vzdáleným zaměstnancům pomocí technologií Citrix (Securely Empower A Remote Workforce with Citrix Technologies)

Kdy: 6. října 2020

Popis: Se zvyšující se potřebou práce z domova je třeba dbát na zabezpečení informačních technologií. Podívejte se na to, jaké jistoty a formy bezpečnosti při home office poskytuje organizacím Citrix.

Seminář 3: Získání certifikace ISO Information Security (Getting an ISO Information Security Certification)

Kdy: 7. října 2020

Popis: Dnes roste poptávka po certifikaci ISO 27001 Information Security Management System (ISMS), a to jak ze strany společností, tak ze strany profesionálů. Společnosti stále častěji vyžadují, aby jejich partneři v dodavatelském řetězci byli certifikováni, pokud chtějí nadále spolupracovat s velkými hlavními dodavateli. Tento seminář vysvětlí strategie a práci s certifikací ISO.

Seminář 4: Správné dovednosti pro kybernetickou bezpečnost (The Right Skills for Cybersecurity)

Kdy: 8. října 2020

Popis: Ptáte se, zda vaši IT profesionálové mají správné dovednosti k ochraně dat? Máte potíže s ověřením, kdo by byl dobrým kandidátem do vašeho týmu pro kybernetickou bezpečnost? Během semináře se například dozvíte, jaké pracovní role jsou nejdůležitější pro zabezpečení vaší infrastruktury a jak získat dovednosti k provádění nejdůležitějších úkolů.

Seminář 5: Poučení z kybernetické války v reálném světě (Real World Cyberwar Lessons Learned)

Kdy: 14. října 2020

Popis: Klíčové prvky semináře: důležitost blockchainu pro integritu a pravdivost dat, potřeba správy identit vlády, poučení z kybernetické války

Seminář 6: Skrytá zranitelnost odhalena (The Hidden Vulnerability Exposed)

Kdy: 15. října 2020

Popis: Na semináři se dozvíte nejen o dopadech zabezpečení aplikace či identifikaci zranitelnosti kódování, ale zjistíte také, proč se certifikace stává součástí nového normálu v profesním vývoji.

Seminář 7: Certifikace INFOSEC: Která cesta je pro vás ta pravá? (INFOSEC Certifications: Which Pathway is Right For You?)

Kdy: 16. října 2020

Popis: Která certifikace INFOSEC je pro vás tou nejvhodnější? Začínáte v oblasti zabezpečení, nebo chcete ověřit své zkušenosti, bezpečnostní dovednosti a znalosti? 

Seminář 8: Nastavení programu ochrany osobních údajů (Setting Up a Privacy Management Program)

Kdy: 20. října 2020

Popis: S příchodem obecného nařízení o ochraně osobních údajů Evropské unie (GDPR) je u organizací rostoucí poptávka po takových talentech, které mohou zavést a spravovat program na ochranu soukromí. Tento webinář se bude zabývat hnacími faktory trhu a současnými přístupy k ochraně dat.

Seminář 9: Škůdce nikdy nespí: Management „bitevního pole“ v současnosti (Rust Never Sleeps: Managing Today’s Cybersecurity Attack Surface)

Kdy: 21. října 2020

Popis: Úspěšnost řízení kybernetické bezpečnosti, dodržování předpisů v rámci správy bezpečnosti, zvyšování povědomí o hrozbách kyberútoků ve zpravodajství. To jsou základní témata semináře. 

Seminář 10: Úvod do VMware Carbon Black: Jste připraveni na kybernetické útoky? (An Introduction to VMware Carbon Black: Are You Ready for Cyber-Attacks?)

Kdy: 22. října 2020

Popis: Podniky a organizace zaznamenávají během Covid-19 nárůst kybernetických hrozeb. Jak jste na ně připraveni vy? Přechod z kanceláře do domácího pracovního prostředí ještě zdaleka neskončil a tento informativní webinář upozorní na neefektivnost vzdáleného přístupu, zranitelná místa VPN a další bezpečnostní výzvy. 

Seminář 11: CyberQ CTF – Zkušenosti se simulací hackera (CyberQ CTF – A Hacker Simulation Experience)

Kdy: 27. října 2020

Popis: EC-Council vás provede zkušenostmi se simulací práce hackera pomocí případové studie. Pochopíte role a odezvu a jak nejlépe spravovat vaši organizaci, když se stanete obětí hackerského útoku. Vytvořte kyber-bezpečné pracovní prostředí a pomozte své organizaci bojovat proti hackerům. 

Seminář 12: Zabezpečení koncového uživatele během pandemie (End-User Security During a Pandemic)

Kdy: 29. října 2020

Popis: Covid-19 představil řadu výzev pro bezpečnostní profesionály v průběhu roku 2020. Jednou z nejdůležitějších kolem zabezpečení koncových uživatelů je přechod k práci na dálku a zvýšení používání osobních zařízení. Zabezpečení koncových uživatelů je stále obtížnější efektivně spravovat a především udržovat.

Upozornění: Všechny eventy jsou v anglickém jazyce.

Podrobné informace a registrační formuláře