Pedersen & Partners přebírá společnost TalentOn Executive Search

Pedersen & Partners, vedoucí mezinárodní personálně-poradenská společnost, s padesáti plně vlastněnými pobočkami ve 47 zemích, převezme českou executive search firmu TalentOn. Zakladatelka a ředitelka společnosti TalentOn Monika Kubičko se přesune do společnosti Pedersen & Partners a převezme roli Principal v Praze.

Po kariéře v advokátní kanceláři Clifford Change z Velké Británie a později v US Business School Praha, založila paní Kubičková v roce 2008 vlastní executive search společnost TalentOn, kde působila jako řícící společník. Posledních pět let strávila uspěšným vyhledáváním vysoce postavených manažerů do mnoha top českých a mezinárodních společností a získala značné zkušenosti v různých odvětvích, zejména pak v sektorech private equity, bankovnictví, financí a profesionálních služeb.

Petra Grabmayer, Country Manager Pedersen & Partners pro Českou republiku komentuje: „Jako jednička na trhu Executive Search v České republice, vítáme Moniku a její zkušenosti z vlastní společnosti v našem týmu. Odborné znalosti z TalentOn budou přínosem pro naše klienty. Integrací do Pedersen & Partners, získá Monika mezinárodní dosah, který potřebuje pro své klienty za hranicemi České republiky.

Sloučení TalentOn a Pedersen & Partners dává smysl, osobně jsem přesvědčená, že podnikatelský duch a dynamický růst Pedersen & Partners, který jsme viděli v posledním desetiletí, skvěle zapadá do mé energie. Toto sloučení mi umožní nabídnout mým klientům mezinárodní služby se stejným standardem a osobním přístupem, na který jsou zvyklí. Jsem nadšená z této změny a příležitosti,“ říká paní Kubičková.

no-image