Přehled novinek platformy Microsoft i tipy pro reálnou praxi – G2B•TechEd 2019

Třetí ročník odborné konference G2B•TechEd připravila Počítačová škola Gopas na 4. a 5. února 2019. Na programu budou více než dvě desítky zajímavých přednášek předních odborníků z České a Slovenské republiky. Kromě novinek z portfolia produktů Microsoft se bude mluvit o řadě dalších témat z oblasti správy a vývoje IT řešení i počítačové bezpečnosti.

G2B TechEd - Ischanoe

Hned na začátku února proběhne odborná konference G2B•TechEd, která si získává stálé účastníky zejména z řad těch, kteří to mají do Brna blíž než na pražský TechEd-DevCon. Akce je určená především pro IT profesionály – správce řešení, administrátory, vývojáře, ale i specialisty na bezpečnost či databáze. Na rozdíl od klasického pražského TechEdu zahrnuje tato brněnská konference i oblast bezpečnosti a etického hackingu.

„Pražský a brněnský TechEd mají sice podobný název, ale liší se jak obsahově, tak i atmosférou: ten brněnský je podle vyjádření účastníků i přednášejících komornější, ale také uvolněnější,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel počítačové školy Gopas. „Shodné jsou ale v tom, že si vydobyly pověst přínosných akcí se skutečně odborným a technickým obsahem bez marketingových klišé. G2B•TechEd se tak zařadil mezi naše tradiční konference, které jejich účastníci vyhledávají opakovaně.“

G2B•TechEd 2019 nabídne dva dny plné zajímavých přednášek a prezentací, které jsou rozčleněné do dvou tematicky odlišných bloků a poběží souběžně ve dvou sálech: v DevCon Hall pro vývojáře a v ShowIT Hall pro administrátory a specialisty na bezpečnost či databáze. Bude se mluvit například o cloudových službách, Azure, .NET Core, internetu věcí, SQL Serveru nebo BI. Z konkrétních témat přednášek vybíráme: Security tiering – jednoduše, rychle a bezbolestně; Zajímavé funkce Windows Serveru, které možná ještě neznáte; Kaspersky Endpoint Security – tipy & triky; DevOps – Ajťák budoucnosti.

Novinkou letošního ročníku je zvýhodněné vstupné pro studenty brněnských technických univerzit – je třeba si pospíšit s registrací, protože počet míst je limitován. Podrobné informace o konferenci G2B•TechEd a jejím programu postupně přibývají na stránce www.g2bteched.cz. Zde je možné se na konferenci také zaregistrovat.