Řízení kvality podle ISO 9001: nabídka výukových videí

Snaha o kvalitu a spokojenost zákazníků je cílem každé moderní společnosti, nebo je minimálně jejím klíčovým tématem. Právě ISO 9001 poskytuje rámec, jak takové mety dosáhnout.

TÜV SÜD Czech

Při práci s ISO 9001 je prvním krokem skutečné pochopení toho, co norma vyžaduje.

Na našem YouTube kanálu budeme pro Vás postupně zveřejňovat krátká videa vysvětlující požadavky a klíčové charakteristiky normy ISO 9001. Celkem půjde o cca 20 spotů, pomocí kterých nahlédnete do nejzásadnějších témat normy ISO 9001.

Videa budou určitě zajímavá nejen pro podnikatele, konzultanty a ty, kteří plánují zavést, certifikovat a věnovat se  řízení kvality podle ISO 9001, ale také pro všechny, kteří se o normu ISO 9001 zajímají, nebo mají v organizaci na starosti její dodržování.

Normu vysvětlujeme jednoduše tak, abyste snadno porozuměli standardu a vyjasnili si případné mylné představy o jeho požadavcích.

K praktickému výkladu připojujeme také informace k požadované dokumentaci a procesním důkazům.

Krátké, svižné spoty na konkrétní téma umožňují vybrat si to, co vás zajímá. Není třeba zhlédnout všechna videa ani dodržovat jejich pořadí.

V žádném případě se nejedná o další klasický „nudný“ způsob čerpání informací. V jednotlivých spotech, a to je velmi zajímavé, jsou uvedeny konkrétní otázky, které může auditor v rámci daného tématu během auditu položit.

Pokud se chystáte absolvovat audit podle ISO 9001 a jste zvědaví, na co se Vás vlastně může auditor ptát, jak audit bude probíhat, můžete si díky našim spotům udělat bližší představu o tom, co Vás čeká.

Videa budou zajímavým a užitečným zdrojem informací i pro přípravu ke zkoušce interního auditora. Pomůžou také samotným zaměstnancům pochopit požadavky, které mají dodržovat.