Společnost DHL Express Česká republika získala ocenění GREAT PLACE TO WORK™ pro rok 2021

Logistická společnost DHL Express Česká republika oznámila, že získala ocenění Great Place To Work™. Udělení certifikace je významným úspěchem. Ze zpětné vazby získané z důkladného dotazníkového šetření vyplývá, že 90 % zaměstnanců má v DHL Express Česká Republika trvale pozitivní zkušenosti.

Společnost DHL Express Česká republika získala ocenění GREAT PLACE TO WORK pro rok 2021

„Máme velkou radost, že se nám opět podařilo získat certifikaci Great Place To Work™, sdělila Naďa Nepivodová, ředitelka divize lidských zdrojů pro Českou republiku. „Zaměstnanci jsou pro DHL Express prioritou. Těší nás proto výsledky průzkumu, ve kterém vyjádřili svoji pozitivní zkušenost s kolegy a nadřízenými i spokojenost se smyslem své práce. Tento průzkum rovněž ukázal, že se neustále zlepšuje také komunikace mezi jednotlivými pracovními týmy i s nejvyšším managementem.

Díky tomu víme, že v nás zaměstnanci mají důvěru a jsou motivováni. Jejich motivace se odráží v přístupu ke svěřeným úkolům a ovlivňuje nejen jejich výsledky, ale v důsledku úspěch celé společnosti. Tento úspěch cítí a oceňují naši zákazníci.“

„Jsme velmi hrdí, že jsme získali toto ocenění i pro letošní rok. Ocenění vychází ze zpětné vazby od zaměstnanců a znamená to, že jsou rádi součástí DHL komunity. Chci všem poděkovat za vytrvalost, trvalé nadšení a za to, že všichni táhneme za jeden provaz i v této nelehké době”, sdělil Luděk Drnec, generální ředitel DHL Express Česká republika.

Instituce Great Place To Work™ (Skvělé místo pro práci)* je mezinárodní autoritou v oblasti pracovní kultury, zkušeností zaměstnanců a chování vedoucích, které prokazatelně přinášejí společnosti vedoucí postavení na trhu a možnost zavádění dalších inovací.