Vyhlášení soutěže kvality "Vzdělávací instituce roku 2013" proběhne 20. 11. 2013

V letošním roce byl vyhlášen již druhý ročník soutěže Vzdělávací instituce roku 2013, jejímž cílem je upozornit na kvalitu vzdělávacích institucí, stanovit jasná kritéria kvality a nastavit touto soutěží vzdělávacím institucím určité zrcadlo.

Slavnostní vyhlášení vítěze této prestižní soutěže proběhne dne 20. 11. 2013 v hotelu Amarilis, Štěpánská 18, Praha 1, při příležitosti výroční konference AIVD ČR, o.s. s názvem „Kolik stojí vzdělávání?“

V prvním ročníku soutěže se stala vítězem společnost Centrum andragogiky, s.r.o. sídlící v Královéhradeckém kraji, která má tradici od roku 2006 a zaměřuje se na komplexní firemní vzdělávání.

V tomto roce byl výběr opět velice složitý, ze všech zúčastněných institucí odborná komise, složená z odborníků na vzdělávání z univerzit, úředníků ministerstev, loňských vítězů a vzdělávacích institucí, vybrala 4 instituce, které postoupily do finále soutěže. Následně finalisté prezentovali svou instituci na Festivalu vzdělávání dospělých AEDUCA v Olomouci na začátku září a teď již netrpělivě očekávají výsledky.

Bližší informace o soutěži naleznete na webu www.aivd.cz/soutez