Zentiva byla již po sedmé v řadě zvolena studenty nejžádanějším zaměstnavatelem v oboru

Až 12 000 studentů českých vysokých škol zvolilo již po sedmé v řadě společnost Zentiva jako nejprestižnějšího zaměstnavatele ve farmaceutickém a zdravotnickém průmyslu v České republice v rámci studie TOP Zaměstnavatelé. Výsledky dokazují, že je Zentiva dlouhodobě první volbou českých studentů, kteří mají zájem o práci v tomto průmyslu. 

"Jsme velmi hrdí na to, že nás studenti vnímají jako jedničku v oboru. V Zentivě se snažíme pomáhat objevovat potenciál talentovaných lidí a inspirovat je do dalších let jejich kariéry. Výsledky studie potvrzují náš závazek vytvářet ze Zentivy skvělé místo pro práci," říká Ines Windisch, Head of HR, Communications & Sustainability.

"Stojí za tím mnoho tvrdé práce a velkého nasazení našich týmů napříč celou společností v České republice – přes výrobní závod, obchodní jednotku a centrum výzkumu a vývoje až po centrálu společnosti. Společně tvoříme v Zentivě skvělou pracovní atmosféru, která je vyhledávaná všemi generacemi. Jsme moc rádi, že jsme znovu získali ocenění nejatraktivnějšího zaměstnavatele, které jasně ukazuje, že jsme na správné cestě. Děkujeme všem studentům, kteří nám dali důvěru," dodala k sedmému ocenění TOP Zaměstnavatel Ines Windisch.

O pořadí nejžádanějších společností a institucí rozhoduje průzkum Asociace studentů a absolventů který probíhá mezi bezmála 12 000 studenty českých vysokých škol. Je realizován ve spolupráci s prestižní výzkumnou agenturou GfK, univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Cílem studie je poskytnout vysokoškolskému světu informace o tom, kdo jsou TOP Zaměstnavatelé v České republice a doporučit absolventům, kde by se měli ucházet o práci.