Veronika Hlaváčová

Když děláte, co vás baví, ani to nevnímáte jako práci

Rozhovor s Veronikou Hlaváčovou, HR manažerkou společnosti Slevomat.cz

V okamžiku, kdy byl v roce 2010 spuštěn Slevomat.cz, jen stěží někdo tušil, že první slevový server v Česku bude mít takový úspěch. Ještě v témže roce se stal projektem roku podle ankety Křištálová Lupa a společnost, která dala název celému novému odvětví, se brzy stala na trhu vyhledávanou pro možnost hromadných nákupů se slevou. Na počátku bylo 20 nadšenců, nyní má Slevomat.cz 150 zaměstnanců. Podle toho, co však říká o společnosti a jejím fungování její mladá HR manažerka Veronika Hlaváčová, budou tito noví zaměstnanci podobně plní chuti pracovat, jako tomu bylo na počátku. Díky hledání kvalitních pracovníků cestou netradičních metod, které odpovídají charakteru firmy a v současnosti běžně užívaným technologiím, otevřenosti a férovému přístupu, může mít společnost nejen spokojené zaměstnance, ale i zákazníky. Jisté také je, že některým metodám v rychle se rozvíjejících odvětvích už prostě odzvonilo.


Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.