Milan Smejkal

Posouváme HR blíže k byznysu

Rozhovor s Milanem Smejkalem, ředitelem pro lidské zdroje společnosti HARTMANN - RICO

Přední český výrobce zdravotnického materiálu, HARTMANN-RICO, výrazně promění stávající HR politiku. V roce 2013 totiž završí rok a půl trvající projekt transformace personalistického týmu na skupinu byznys partnerů, která se zaměří na intenzivnější podporu ostatních částí firmy. Nová role HR oddělení by měla zvýšit efektivitu procesů, zjednodušit administrativu a přispět k automatizaci vedení a vzdělávání zaměstnanců. Nová pravidla naplánovala společnost s více než 1200 zaměstnanci a třemi výrobními závody nastavit letos na jaře.

Milan Smejkal, ředitel pro lidské zdroje společnosti HARTMANN – RICO, k probíhajícím změnám ve společnosti HARTMANN-RICO říká: "Přes obtíže, kterým jsme museli čelit, stále jasněji vnímám, že v rámci týmu roste nadšení pro nový způsob práce. Jednotliví členové udělali ohromný kus práce co do efektivity komunikace a z profesního hlediska doslova rostou před očima."


Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.