Jak dát systému zaměstnaneckých výhod hlubší smysl

Rozhovor s Tomášem Salákem, lektorem PwC Akademie

Ve světě HR se pohybuje už zhruba 15 let. V minulosti pracoval ve společnostech Metrostav a. s. a Siemens jako specialista, respektive manažer, pro oblast odměňování a benefitů. Následně působil i jako senior manažer v GE Money Bank. Díky tomu má bohaté zkušeností s analýzami, vytvářením strategií, zaváděním různých schémat odměňování a benefitů, dále taktéž s vyjednáváním s dodavateli těchto služeb, kolektivním vyjednávání, finanční kontrolou či vykazováním a kontrolou dat týkajících se lidských zdrojů. V současné době působí jako lektor na „volné noze“ a spolupracuje s PwC Akademie, v rámci níž vede kurz Odměňování a benefity – úroveň I. a II. K problematice odměňování se vztahuji i následující rozhovor.

Tomáš Salák, PwC Akademie

Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.