Navštivte šestý běh Festivalu lektorů Magion Desítka

Rozhovor s Petrem Hlubučkem, ředitelem společnosti Magion Praha

Petr Hlubuček je ředitel společnosti Magion a spolumajitel firmy Inspira se zaměřením na korporátní klientelu v oblasti incentivní turistiky a teambuildingu. Je také spolumajitelem a členem správní rady cestovní kanceláře Adventura, kterou před více než 20 lety zakládal. Pracuje také jako lektor a kouč v oblasti firemního vzdělávání, Vystudoval ČVUT, absolvoval mj. psychoterapeutický výcvik SUR a koučovací výcvik Qed. Ve své práci využívá bohatých zkušeností v řízení lidí a dnes se věnuje zejména firemnímu vzdělávání.

Letos již pošesté pořádá společnost Magion Praha Festival lektorů Magion Desítka. Ten se bude konat v úterý 1. října 2013 v kongresovém centru Oáza v Říčanech u Prahy. Základním tématem Festivalu jsou nové směry a trendy ve firemním vzdělávání, přičemž podtitul letošního setkání zní "Kdo řídí řízení".

Petr Hlubuček

Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.